-->

Beyaz Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Beyaz Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Beyaz kitabını inceleyeceğiz. Nesrin Aslan tarafından yazılan Beyaz kitabı 2017-05-05 tarihinde yayınlanmıştır. Beyaz kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup TUNÇ YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Beyaz hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nesrin Aslan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Beyaz Kitabı Tanıtım Bülteni

Nesrin Aslan tarafından kaleme alınmış Beyaz kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Nefret, intikam, yazgı, töre, çaresizlik.... İhanet, pişmanlık, cinayet ve sırlar... İnsanız, bazen tüm bu duyguların karşısında dimdik duramıyoruz, yanılıyoruz, yeniliyoruz zaaflarımıza...   Ve her yanılgı  bir pişmanlık getiriyor kapımıza... Ve her  pişmanlık kor olup düşüyor yüreklerimize...


Beyaz Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Beyaz


Beyaz Kitabı İndirme Linkleri


Beyaz Pdf İndirme Linkleri

Beyaz Yandex Disk Pdf İndir

Beyaz Google Drive Pdf İndir


Beyaz Epub İndirme Linkleri

Beyaz Yandex Disk Ebup İndir

Beyaz Google Drive Epub İndir


Beyaz Mobi İndirme Linkleri


Beyaz Yandex Disk Mobi İndir

Beyaz Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Beyaz Etiketleri

Beyaz kitabı hakkında genel bilgiler, Beyaz kitabının yazarı kimdir, Beyaz kitabının özeti, Beyaz pdf indirme linki, Beyaz epub indirme linki, Beyaz mobi indirme linki, Beyaz kitabını indir, Beyaz kitabı tanıtım bülteni, Beyaz arka kapak yazısı, Beyaz kitabı kaç sayfa, Beyaz hangi yayınevi tarafından basıldı, Beyaz kitabının türü nedir, Beyaz kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU