-->

Çiftlikteki Ceset Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çiftlikteki Ceset Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çiftlikteki Ceset kitabını inceleyeceğiz. Ann Granger tarafından yazılan Çiftlikteki Ceset kitabı 2017-03-01 tarihinde yayınlanmıştır. Çiftlikteki Ceset kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MİNVAL yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çiftlikteki Ceset hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ann Granger tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çiftlikteki Ceset Kitabı Tanıtım Bülteni

Ann Granger tarafından kaleme alınmış Çiftlikteki Ceset kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Zekice kurgulanmış sürükleyici bir kitap. Margaret Yorke Granger her zamanki gibi, karakterler keskin ve sert. The Times Hikâye daha girift, gizemli ve ürpertici hale geliyor. Good Book Guide İngiltere'nin en iyi polisiye yazarlarından biri olan Ann Granger soluk kesen Çiftlikteki Ceset romanıyla okuyucularının karşısında. Granger, etkileyici ve samimi üslubu sayesinde karakterleri ete kemiğe büründürüyor. Bu enfes polisiyeyi okumaya başladığınız andan itibaren zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız… Çiftlikteki Ceset yeni Costwold cinayet serisini müjdeliyor. Campbell ve Carter Gizemi. Lucas Burton kır hayatından nefret eder. Onun için kır hayatı gübre, balçık ve ölü şeylerdi. Pek de haksız sayılmaz. Bir iş anlaşması yapmak için meçhul bir yerdeki terk edilmiş çiftliğe geldiği zaman genç bir kızın cesediyle karşılaşır. İşte o an kötü talihinin başladığı andır. Penny Gower ahırların oradan onun gümüş renkli Mersedesiyle suç mahallinden ayrıldığını görmüştü ve her şey bir anda onun için umutsuz hale gelmişti. Bu vakada çalışan Dedektif Jess Campbell kumlar arasında bulduğu birkaç kurşunla uğraşırken bir başka ceset daha bulundu


Çiftlikteki Ceset Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çiftlikteki Ceset


Çiftlikteki Ceset Kitabı İndirme Linkleri


Çiftlikteki Ceset Pdf İndirme Linkleri

Çiftlikteki Ceset Yandex Disk Pdf İndir

Çiftlikteki Ceset Google Drive Pdf İndir


Çiftlikteki Ceset Epub İndirme Linkleri

Çiftlikteki Ceset Yandex Disk Ebup İndir

Çiftlikteki Ceset Google Drive Epub İndir


Çiftlikteki Ceset Mobi İndirme Linkleri


Çiftlikteki Ceset Yandex Disk Mobi İndir

Çiftlikteki Ceset Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çiftlikteki Ceset Etiketleri

Çiftlikteki Ceset kitabı hakkında genel bilgiler, Çiftlikteki Ceset kitabının yazarı kimdir, Çiftlikteki Ceset kitabının özeti, Çiftlikteki Ceset pdf indirme linki, Çiftlikteki Ceset epub indirme linki, Çiftlikteki Ceset mobi indirme linki, Çiftlikteki Ceset kitabını indir, Çiftlikteki Ceset kitabı tanıtım bülteni, Çiftlikteki Ceset arka kapak yazısı, Çiftlikteki Ceset kitabı kaç sayfa, Çiftlikteki Ceset hangi yayınevi tarafından basıldı, Çiftlikteki Ceset kitabının türü nedir, Çiftlikteki Ceset kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU