-->

Cinadem Musallatlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Cinadem Musallatlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Cinadem Musallatlar kitabını inceleyeceğiz. Mehmet Akif Duman tarafından yazılan Cinadem Musallatlar kitabı 2014-12-04 tarihinde yayınlanmıştır. Cinadem Musallatlar kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup İZ YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Cinadem Musallatlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mehmet Akif Duman tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Cinadem Musallatlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Mehmet Akif Duman tarafından kaleme alınmış Cinadem Musallatlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hamile eşini bir kaza sonucu kaybeden Kaan, sonrasında geçen 5 yılı hiç hatırlamamaktadır. Gözlerini açtığında kendini bir akıl hastanesinde bulmuştur. Dış dünyadan tamamen tecrit edilmiş bir mekânda, kendisiyle birlikte az sayıda hasta vardır. Bu hastaların en önemli özelliği, doğaüstü mahlûklarla olan irtibatlarıdır. Kaan her gece, Arguri, Kaftar, İtbarak, Dilaram Çengi, İğci Baba, Karakoncolus gibi, asırlardır korkunun timsali olmuş mahlûklar tarafından ziyaret edilen hastanede, onlarca bilmeceyi çözmeye çalışacaktır. Bulabildiği ipuçları, bir bütünün parçalarıdır. Ölümlere, savaşlara, keşfedilmemiş medeniyetlere tanıklık eden Kaan, adım adım hakikate yaklaşmaktadır... Senaryo/günlük/roman üsluplarını bir arada barındıran ve uzun soluklu bir serinin ilk basamağı olan Cinâdem, fantastik edebiyata bir katkı sağlamak niyetinde...


Cinadem Musallatlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Cinadem Musallatlar


Cinadem Musallatlar Kitabı İndirme Linkleri


Cinadem Musallatlar Pdf İndirme Linkleri

Cinadem Musallatlar Yandex Disk Pdf İndir

Cinadem Musallatlar Google Drive Pdf İndir


Cinadem Musallatlar Epub İndirme Linkleri

Cinadem Musallatlar Yandex Disk Ebup İndir

Cinadem Musallatlar Google Drive Epub İndir


Cinadem Musallatlar Mobi İndirme Linkleri


Cinadem Musallatlar Yandex Disk Mobi İndir

Cinadem Musallatlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Cinadem Musallatlar Etiketleri

Cinadem Musallatlar kitabı hakkında genel bilgiler, Cinadem Musallatlar kitabının yazarı kimdir, Cinadem Musallatlar kitabının özeti, Cinadem Musallatlar pdf indirme linki, Cinadem Musallatlar epub indirme linki, Cinadem Musallatlar mobi indirme linki, Cinadem Musallatlar kitabını indir, Cinadem Musallatlar kitabı tanıtım bülteni, Cinadem Musallatlar arka kapak yazısı, Cinadem Musallatlar kitabı kaç sayfa, Cinadem Musallatlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Cinadem Musallatlar kitabının türü nedir, Cinadem Musallatlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU