-->

Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları kitabını inceleyeceğiz. Oscar Pantoja tarafından yazılan Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları kitabı 2015-11-01 tarihinde yayınlanmıştır. Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup DESEN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Oscar Pantoja tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Kitabı Tanıtım Bülteni

Oscar Pantoja tarafından kaleme alınmış Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Büyülü gerçeklik akımının en önemli kalemlerinden Gabriel García Márquez'in insani ve edebi yönlerini bir çizgi roman biçiminde okurların beğenisine sunan Gabo – Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları, 2014 ilkbaharında kaybettiğimiz Nobel Ödüllü Latin Amerikalı edebiyat efsanesinin yaşamöyküsünü gözler önüne seriyor. Hikâyelerini en iyi direksiyon başında hayal ettiğini söyleyen Gabriel García Márquez, eşi Mercedes ve çocukları ile birlikte çıktıkları Acapulco yolculuğunun edebiyat kariyerinde önemli bir kırılma noktasına dönüşeceğini tahmin bile edemezdi. Başlangıcına bir türlü karar vermediği için yaklaşık yirmi yıldır kafasını kurcalayan "Ev" isimli hikâyesi için aradığı o ateşleyici fikir nihayet zihninde canlanmıştı. Yazmaya başlayacağı yeni kitabının ekseninde artık neyin olacağını çok iyi biliyordu: Anneannesi ve dedesi ile birlikte yıllarca yaşadıkları Arcataca'daki evleri… Yeni umutlar peşinde koşturmak üzere uzaklara giden anne ve babasına duyduğu özlemle dokuz yılını geçirdiği o ev Márquez'in bütün çocukluğuna kucak açmakla kalmayıp, edebiyat evreninin de temelini oluşturmuştu. Toprak yiyen kız kardeşi, tadına hiçbir zaman doyamadığı hintarmudu tatlısı, dedesinin bitmek bilmez iç savaş anıları, geleceği tahmin eden anneannesin çılgınlıkları, mutlulukla delilik arasında bir fark görmeyen akrabalarının aşırı davranışları ve dinmek bilmeyen neşeli kadın kahkahalarıyla dolup taşan evleri adeta, Márquez'in kişisel tarihinin de şiirsel bir kaydıydı. Üstelik zihninin labirentlerinde çocukluğuna doğru çıkacağı bu yolculuk, Márquez'i, ileride olağanüstü bir şöhrete ve başarıya taşıyacak Yüzyıllık Yalnızlık eserinin de temelini atmış olacaktı… Doğum anından okul yıllarına, ilk aşkından hayat arkadaşı Mercedes'e, okuduğu ile kitaptan kaleme aldığı ilk öyküye, etkisi altından kurtulamadığı Kafka'nın Dönüşüm eserinden Carlos Fuentes, Julio Cortázar gibi Latin Amerika edebiyatının önemli yazarları ile olan ilişkilerine, Fidel Castro'dan ülkesinin siyasi tarihine kadar Márquez'in hayatı üzerine üç farklı çizer tarafından görselleştirilen bir hikâye resmeden kitap, hayallerinin peşinden koşmaktan asla vazgeçmeyen ölümsüz bir yazarın, bir çocuktan Nobel ödüllü bir romancıya dönüşmesini ve ilham veren yaratım sürecine tanıklık etmemizi sağlıyor…


Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları


Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Kitabı İndirme Linkleri


Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Pdf İndirme Linkleri

Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Yandex Disk Pdf İndir

Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Google Drive Pdf İndir


Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Epub İndirme Linkleri

Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Yandex Disk Ebup İndir

Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Google Drive Epub İndir


Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Mobi İndirme Linkleri


Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Yandex Disk Mobi İndir

Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları Etiketleri

Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları kitabı hakkında genel bilgiler, Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları kitabının yazarı kimdir, Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları kitabının özeti, Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları pdf indirme linki, Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları epub indirme linki, Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları mobi indirme linki, Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları kitabını indir, Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları kitabı tanıtım bülteni, Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları arka kapak yazısı, Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları kitabı kaç sayfa, Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları hangi yayınevi tarafından basıldı, Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları kitabının türü nedir, Gabo - Büyülü Bir Yaşamın Hatıraları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU