-->

Gümüş Kama Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gümüş Kama Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gümüş Kama kitabını inceleyeceğiz. Sadettin Canpolat tarafından yazılan Gümüş Kama kitabı 2016-10-05 tarihinde yayınlanmıştır. Gümüş Kama kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup HİÇ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gümüş Kama hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sadettin Canpolat tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gümüş Kama Kitabı Tanıtım Bülteni

Sadettin Canpolat tarafından kaleme alınmış Gümüş Kama kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Roman kahramanlarının at sırtında Kafkasya'dan Anadolu'ya oradan da Karadeniz'in önemli liman şehri Trabzon'dan bindikleri bir vapurla İstanbul'a yaptıkları heyecanlı yolculukta kendinizi bu seyahatin içinde hissedeceksiniz.   Her şey 1888 yılının bir ilkbahar akşamında Kuzey Kafkasya'nın Nazran bölgesinde yaşayan İnguşların Çarlık Rusyasının artan baskıları karşısında zorunlu olarak göç kararı almasıyla başlıyor. Bu göç talebini iletmesi için görevlendirilen Canbulat ve kardeşi İsa Bey, İnguşetya'dan Osmanlı Başşehri İstanbul'a yola çıkıyorlar. İki kardeşin bu seyahatleri esnasında geçmiş oldukları topraklar, o topraklarda yaşayan halklar, o yıllara ait insan manzaraları ve tarihsel olaylar dönemsel gerçekler ışığında anlatılıyor.


Gümüş Kama Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gümüş Kama


Gümüş Kama Kitabı İndirme Linkleri


Gümüş Kama Pdf İndirme Linkleri

Gümüş Kama Yandex Disk Pdf İndir

Gümüş Kama Google Drive Pdf İndir


Gümüş Kama Epub İndirme Linkleri

Gümüş Kama Yandex Disk Ebup İndir

Gümüş Kama Google Drive Epub İndir


Gümüş Kama Mobi İndirme Linkleri


Gümüş Kama Yandex Disk Mobi İndir

Gümüş Kama Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gümüş Kama Etiketleri

Gümüş Kama kitabı hakkında genel bilgiler, Gümüş Kama kitabının yazarı kimdir, Gümüş Kama kitabının özeti, Gümüş Kama pdf indirme linki, Gümüş Kama epub indirme linki, Gümüş Kama mobi indirme linki, Gümüş Kama kitabını indir, Gümüş Kama kitabı tanıtım bülteni, Gümüş Kama arka kapak yazısı, Gümüş Kama kitabı kaç sayfa, Gümüş Kama hangi yayınevi tarafından basıldı, Gümüş Kama kitabının türü nedir, Gümüş Kama kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU