-->

Hayat Akıp Giderken Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hayat Akıp Giderken Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hayat Akıp Giderken kitabını inceleyeceğiz. Benian Çulhaoğlu tarafından yazılan Hayat Akıp Giderken kitabı 2010-05-03 tarihinde yayınlanmıştır. Hayat Akıp Giderken kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hayat Akıp Giderken hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Benian Çulhaoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hayat Akıp Giderken Kitabı Tanıtım Bülteni

Benian Çulhaoğlu tarafından kaleme alınmış Hayat Akıp Giderken kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"İçimde buruk bir mutluluk vardı. Gerçekle düş arasında bir şeylerdi yaşadıklarım. Darmadağınık düşünceler içinde, gözlerim yaşlarla, yüreğim kitap sevgisiyle dolu olduğu halde arkama döndüm. Ve son kez baktım çocukluğumun küçük cennetine" Bir yanda bizim biz olmamızı sağlayan iç dünyamız. Diğer tarafta iç dünyamızı unutturacak kadar bize hakim dışarıdaki yaşamımız. Bize düşen hayat ödevi ise bu ikisini uyum içinde götürerek yaşamı devam ettirmek… Davranış bilimleri uzmanı Benian Çulhaoğlu, düşüncelerinden, deneyimlerinden yola çıkarak hazırladığı öykü ve makale tadındaki kitabında, seyhate, edebiyata ve kültür-sanata dair yaşamındaki izleri okurlarla paylaşıyor. Ve insanı 'insan' yapan değerleri… "Hayat Akıp Giderken" bizi sevmeye, okumaya, yeni yerler görmeye, anmaya, anlamaya davet ediyor; yaşamdan biriktirdiklerimizi gözden geçirmemiz gerektiğini hatırlatıyor…


Hayat Akıp Giderken Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hayat Akıp Giderken


Hayat Akıp Giderken Kitabı İndirme Linkleri


Hayat Akıp Giderken Pdf İndirme Linkleri

Hayat Akıp Giderken Yandex Disk Pdf İndir

Hayat Akıp Giderken Google Drive Pdf İndir


Hayat Akıp Giderken Epub İndirme Linkleri

Hayat Akıp Giderken Yandex Disk Ebup İndir

Hayat Akıp Giderken Google Drive Epub İndir


Hayat Akıp Giderken Mobi İndirme Linkleri


Hayat Akıp Giderken Yandex Disk Mobi İndir

Hayat Akıp Giderken Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hayat Akıp Giderken Etiketleri

Hayat Akıp Giderken kitabı hakkında genel bilgiler, Hayat Akıp Giderken kitabının yazarı kimdir, Hayat Akıp Giderken kitabının özeti, Hayat Akıp Giderken pdf indirme linki, Hayat Akıp Giderken epub indirme linki, Hayat Akıp Giderken mobi indirme linki, Hayat Akıp Giderken kitabını indir, Hayat Akıp Giderken kitabı tanıtım bülteni, Hayat Akıp Giderken arka kapak yazısı, Hayat Akıp Giderken kitabı kaç sayfa, Hayat Akıp Giderken hangi yayınevi tarafından basıldı, Hayat Akıp Giderken kitabının türü nedir, Hayat Akıp Giderken kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU