-->

Huzursuzluğun Kitabı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Huzursuzluğun Kitabı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Huzursuzluğun Kitabı kitabını inceleyeceğiz. Fernando Pessoa tarafından yazılan Huzursuzluğun Kitabı kitabı 2019-04-25 tarihinde yayınlanmıştır. Huzursuzluğun Kitabı kitabı Deneme (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Huzursuzluğun Kitabı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fernando Pessoa tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Huzursuzluğun Kitabı Kitabı Tanıtım Bülteni

Fernando Pessoa tarafından kaleme alınmış Huzursuzluğun Kitabı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

20. yüzyıl Portekiz edebiyatının büyük ismi Fernando Pessoa, sağlığında yayınlanan yapıtları olduysa da, esas olarak ölümünden sonra, yazılarını topladığı sandığın bulunmasıyla ün kazandı. Yaklaşık 27 bin sayfaya yayılan, farklı türlerde eserler veren yazar, bunların büyük bir kısmını kendi adıyla değil, birer yaşamöyküsüyle, kişilikle, hatta edebi duruş ve tarzla donattığı 70 ayrı kurmaca yazarın, dışkimliğin adıyla imzalamıştı; kötü bir Portekizce'yle ilkel doğa şiirleri yazan Alberto Caeiro, pagan dinlere inanan hekim Ricardo Reis, "içinde bir Yunan şairi barındıran Whitman" diye tarif edilen Alvaro de Campos gibi... Bu kurmaca yazarlardan biri olan Bernardo Soares, Pessoa'nın "yarı-dışkimlik" olarak nitelediği, ona çok yakın bir karakterdi ve Huzursuzluğun Kitabı'nın yazarı olarak yaratılmıştı. Soares, gündüzleri bir kumaş mağazasında çalışan, geceleri yağmurun sesinde, ayak seslerinde yalnızlığını duyumsayan bir Lizbonluydu. Huzursuzluğun Kitabı, kurmaca bir karakterin kendi hayatını anlattığı bir roman olarak görülebilir; ancak yazarla kahramanı sık sık birbirinin yerine geçtiğinden, Pessoa'nın hayatla ilgili kendine ait olan ve olmayan düşünceleri döktüğü, evirip çevirdiği bir denemeler, anlatılar toplamı olarak da kabul edilebilir. Pessoa bu kitap üzerinde 1913'ten itibaren çalışmaya başlamış, ölümüne dek parça parça yazmaya da devam etmişti. Sandık açıldıktan sonra, dağınık metinler bir araya getirilmeye başlandı ve 1982'de Portekiz'de yapıt ilk kez olarak basıldı; daha sonra, yeni bulunan parçaların eklenmesi ve elyazmalarında yanlış okunmuş yerlerin düzeltilmesiyle yeni basımlar yapıldı. Dünyayı seyretmekle yetinmek isteyen, eylemsizliği en yüce erdem ve gerçek yaşam olarak gören Soares, Pessoa için belki de dünyanın ve yaşamanın ne olduğunu gösteren bir perdedir. Huzursuzluğun Kitabı aynı zamanda, bir edebiyatçının ulaşmak istediği yapıtla kâğıda dökebildiklerinin arasındaki mesafedir de; hayal edilenin soluk, titrek bir sureti, gölgesi olarak kalmaya, kusurlu olmaya mahkûmdur; tıpkı bütün kitaplar ve bütün çeviriler gibi.


Huzursuzluğun Kitabı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Huzursuzluğun Kitabı


Huzursuzluğun Kitabı Kitabı İndirme Linkleri


Huzursuzluğun Kitabı Pdf İndirme Linkleri

Huzursuzluğun Kitabı Yandex Disk Pdf İndir

Huzursuzluğun Kitabı Google Drive Pdf İndir


Huzursuzluğun Kitabı Epub İndirme Linkleri

Huzursuzluğun Kitabı Yandex Disk Ebup İndir

Huzursuzluğun Kitabı Google Drive Epub İndir


Huzursuzluğun Kitabı Mobi İndirme Linkleri


Huzursuzluğun Kitabı Yandex Disk Mobi İndir

Huzursuzluğun Kitabı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Huzursuzluğun Kitabı Etiketleri

Huzursuzluğun Kitabı kitabı hakkında genel bilgiler, Huzursuzluğun Kitabı kitabının yazarı kimdir, Huzursuzluğun Kitabı kitabının özeti, Huzursuzluğun Kitabı pdf indirme linki, Huzursuzluğun Kitabı epub indirme linki, Huzursuzluğun Kitabı mobi indirme linki, Huzursuzluğun Kitabı kitabını indir, Huzursuzluğun Kitabı kitabı tanıtım bülteni, Huzursuzluğun Kitabı arka kapak yazısı, Huzursuzluğun Kitabı kitabı kaç sayfa, Huzursuzluğun Kitabı hangi yayınevi tarafından basıldı, Huzursuzluğun Kitabı kitabının türü nedir, Huzursuzluğun Kitabı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU