-->

Ölüm Elçisi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ölüm Elçisi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ölüm Elçisi kitabını inceleyeceğiz. Christina Henry tarafından yazılan Ölüm Elçisi kitabı 2012-10-15 tarihinde yayınlanmıştır. Ölüm Elçisi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup TUAL YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ölüm Elçisi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Christina Henry tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ölüm Elçisi Kitabı Tanıtım Bülteni

Christina Henry tarafından kaleme alınmış Ölüm Elçisi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

''Son zamanlarda kontrol ettin mi bilmiyorum, ama benim adım eve* değil.''Sağ avucumu açtı ve kılıcının beni damgaladığı yere dokundu. Bana göz kırptı ve bir anda bir elma şekli belirdi. Parlak kırmızı meyvenin üzerine avucumu kapadım, o da oturduğu yerden kalktı ve bir kedi gibi gerindi.''Beni istediğin gibi yönetebileceğini düşünme,'' diye uyardım. ''Biliyorsun, ben de satranç oynamayı iyi biliyorum.''Bana gülümsedi, bu cennet bahçesindeki yılanın gülümsemesiydi. ''O halde oyun başlasın…'' Hayranlık uyandırıcı...Henry'nin akışı inanılmaz ve sizi içine çekiyor, ayrıca betimlemeler fantastik.Kesinlikle bütün kentsel fantezi hayranlarını bu kitabı okumaya davet ediyorum!-ReadAllOverReviews ''Henry çok profesyonelce yazıyor, karanlık fantazi gizem ve romantizmin lezzetli karışımı hayranları memnun etmiş olmalı. "-Booklist Akıllı, seksi ve hoş. Mutlaka okumalısınız. -Midwest Book Review Muhteşem kurgusuyla adeta kendine bağlıyor olabileceğini kim tahmin edebilirdi. - Errant Dreams Sürükleyici bir çıkış romanı. Ölüm Elçisi çok eğlenceli, gerçek bir film senaryosu gibi…-FreshFiction


Ölüm Elçisi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ölüm Elçisi


Ölüm Elçisi Kitabı İndirme Linkleri


Ölüm Elçisi Pdf İndirme Linkleri

Ölüm Elçisi Yandex Disk Pdf İndir

Ölüm Elçisi Google Drive Pdf İndir


Ölüm Elçisi Epub İndirme Linkleri

Ölüm Elçisi Yandex Disk Ebup İndir

Ölüm Elçisi Google Drive Epub İndir


Ölüm Elçisi Mobi İndirme Linkleri


Ölüm Elçisi Yandex Disk Mobi İndir

Ölüm Elçisi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ölüm Elçisi Etiketleri

Ölüm Elçisi kitabı hakkında genel bilgiler, Ölüm Elçisi kitabının yazarı kimdir, Ölüm Elçisi kitabının özeti, Ölüm Elçisi pdf indirme linki, Ölüm Elçisi epub indirme linki, Ölüm Elçisi mobi indirme linki, Ölüm Elçisi kitabını indir, Ölüm Elçisi kitabı tanıtım bülteni, Ölüm Elçisi arka kapak yazısı, Ölüm Elçisi kitabı kaç sayfa, Ölüm Elçisi hangi yayınevi tarafından basıldı, Ölüm Elçisi kitabının türü nedir, Ölüm Elçisi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU