-->

İhanetten Sonra Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İhanetten Sonra Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İhanetten Sonra kitabını inceleyeceğiz. Zeynep Sönmez tarafından yazılan İhanetten Sonra kitabı 2015-06-03 tarihinde yayınlanmıştır. İhanetten Sonra kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup LİBRUM KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İhanetten Sonra hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Zeynep Sönmez tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İhanetten Sonra Kitabı Tanıtım Bülteni

Zeynep Sönmez tarafından kaleme alınmış İhanetten Sonra kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Zeynep Sönmez ilk romanında toplumca kanıksadığımız ahlaki yozlaşmayı sorguluyor. İhanetten Sonra adlı bu romanda, yediden yetmiş yediye, adına hayat denerek normalleştirilen şeyin altında farkında olmadan ezilen iki kadın ve bir erkeğin yaşamı romanın odağını oluşturmaktadır. Sevgi zannedip sarıldıkları duygunun toplumumuzda çelişkileri yüzünden nasıl değişip can yaktığını anlatıyor. Roman, Türk modernleşmesinin bireylerde yarattığı şaşkınlığı sorgularken, uzun zamandır Türkiye'yi yöneten zihniyeti de unutmuyor. Dine önem verir görünürken, açık ya da gizli, bireysel ya da kolektif günahlar/suçlar işleyenleri eleştiriyor ve soruyor: "Kim gerçek masum, kim gerçek günahkâr?"


İhanetten Sonra Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İhanetten Sonra


İhanetten Sonra Kitabı İndirme Linkleri


İhanetten Sonra Pdf İndirme Linkleri

İhanetten Sonra Yandex Disk Pdf İndir

İhanetten Sonra Google Drive Pdf İndir


İhanetten Sonra Epub İndirme Linkleri

İhanetten Sonra Yandex Disk Ebup İndir

İhanetten Sonra Google Drive Epub İndir


İhanetten Sonra Mobi İndirme Linkleri


İhanetten Sonra Yandex Disk Mobi İndir

İhanetten Sonra Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İhanetten Sonra Etiketleri

İhanetten Sonra kitabı hakkında genel bilgiler, İhanetten Sonra kitabının yazarı kimdir, İhanetten Sonra kitabının özeti, İhanetten Sonra pdf indirme linki, İhanetten Sonra epub indirme linki, İhanetten Sonra mobi indirme linki, İhanetten Sonra kitabını indir, İhanetten Sonra kitabı tanıtım bülteni, İhanetten Sonra arka kapak yazısı, İhanetten Sonra kitabı kaç sayfa, İhanetten Sonra hangi yayınevi tarafından basıldı, İhanetten Sonra kitabının türü nedir, İhanetten Sonra kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU