-->

İkra ile Uyanmak Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İkra ile Uyanmak Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İkra ile Uyanmak kitabını inceleyeceğiz. Behçet Gülenay tarafından yazılan İkra ile Uyanmak kitabı 2017-10-11 tarihinde yayınlanmıştır. İkra ile Uyanmak kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup MÜTERCİM KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İkra ile Uyanmak hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Behçet Gülenay tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İkra ile Uyanmak Kitabı Tanıtım Bülteni

Behçet Gülenay tarafından kaleme alınmış İkra ile Uyanmak kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir melek nasıl yırttı kendini ve içinden bir şeytan çıktı! Amelden düşmüş elif'e sığınarak bir burjuva gibi yüzümüze sırıtanlar, biz bir mim gibi, bir vav gibi, bir dal gibi çekip çıkarız hayatınızın karanlığından yokluğa karışıp kendi varlığımızın kalbinde yeniden dirilerek.   Var olmak; zihnimize kelimeler dokunduğunda içimizde uyanan bir ümmete sabah olmaktır.   Çocukluğumun alacakaranlığından geliyorum. Nerde bir cami, bir okul görsem yüreğim yanıyor, aklım çürümeye yüz tutmuş gibi telaşa kapılıyorum, ateşe verilen kütüphaneler gibi eksiliyorum. En kendim olduğum vakitlerdir düşünceyi uyandırmaya niyetle inziva çöktüğü zaman. Hani fecirden önce afaka bir ahenk içinde dağılmış akisler kanatlanır ya. İşte öyle bir devinim başlıyor fikrimin inceliklerinde. Uçsuz bucaksız bir ufka açılmış derinliği ölçülemeyen bir okyanus içinde emekliyorum. Yol uzun…


İkra ile Uyanmak Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İkra ile Uyanmak


İkra ile Uyanmak Kitabı İndirme Linkleri


İkra ile Uyanmak Pdf İndirme Linkleri

İkra ile Uyanmak Yandex Disk Pdf İndir

İkra ile Uyanmak Google Drive Pdf İndir


İkra ile Uyanmak Epub İndirme Linkleri

İkra ile Uyanmak Yandex Disk Ebup İndir

İkra ile Uyanmak Google Drive Epub İndir


İkra ile Uyanmak Mobi İndirme Linkleri


İkra ile Uyanmak Yandex Disk Mobi İndir

İkra ile Uyanmak Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İkra ile Uyanmak Etiketleri

İkra ile Uyanmak kitabı hakkında genel bilgiler, İkra ile Uyanmak kitabının yazarı kimdir, İkra ile Uyanmak kitabının özeti, İkra ile Uyanmak pdf indirme linki, İkra ile Uyanmak epub indirme linki, İkra ile Uyanmak mobi indirme linki, İkra ile Uyanmak kitabını indir, İkra ile Uyanmak kitabı tanıtım bülteni, İkra ile Uyanmak arka kapak yazısı, İkra ile Uyanmak kitabı kaç sayfa, İkra ile Uyanmak hangi yayınevi tarafından basıldı, İkra ile Uyanmak kitabının türü nedir, İkra ile Uyanmak kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU