-->

Kahramanlar ve Mezarlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kahramanlar ve Mezarlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kahramanlar ve Mezarlar kitabını inceleyeceğiz. Ernesto Sabato tarafından yazılan Kahramanlar ve Mezarlar kitabı 2017-02-09 tarihinde yayınlanmıştır. Kahramanlar ve Mezarlar kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kahramanlar ve Mezarlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ernesto Sabato tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kahramanlar ve Mezarlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Ernesto Sabato tarafından kaleme alınmış Kahramanlar ve Mezarlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sábato insanlık kadar eski, insanlar yaşadıkça var olacak ruh hallerini Tünel kitabının ardından irdelemeye devam ediyor. Kahramanlar ve Mezarlar'da, hem kendi karakterinin hem de ülkesinin geçmişindeki hayaletlerin peşine düşüyor. Bu romanın konusu hakkında kısaca bir şeyler söylemeye çalışmak kitaba haksızlık etmek olur. Güç ve kederin, aşk ve kuşkunun, ensest ve cinayetin karanlık labirentlerinde gezinen roman, daima kapının eşiğinde bekleyen tehlikenin varlığıyla geçmişi anımsatıyor; geri dönüşlerle kehanetleri birbirine harmanlayarak bizi Ernesto Sábato'nun felsefi ve edebi evrenindeki ikinci yolculuğumuza çıkarıyor: Sınırlar yok oluyor, okur bulanan, eriyen ve yeniden biçimlenen zamanın içinde Arjantin'in ve tüm insanlığın varoluş nedenlerinin temel sorunlarında dolaşıyor; "vatan nedir, aile nedir, aşk nedir, yuva neresidir" sorularına yanıt arıyor. Kitabın "Körler Üzerine Soruşturma" başlıklı bölümü ise "roman içinde roman" biçiminde bir kurguya sahip. Kaderiyle baş başa kalmış, bireysel özgürlükten yoksun, politik baskı altında zor nefes alan bireyi kurtarmak için umutsuz bir panzehir arayışının ürkütücü hikâyesi çıkıyor karşımıza. Karmaşık kurgusu, varoluşçu sorgulamaları, kara mizahla örülmüş dokusu, derin psikolojik ve mitolojik imgeleriyle, "Körler Üzerine Soruşturma", elinizdeki kitabı görkemli bir başyapıta dönüştürüyor. Latin Amerika edebiyatının en etkileyici yapıtlarından biri olarak kabul edilen Kahramanlar ve Mezarlar'la Sábato edebiyat severlere; Hesse, Dostoyevski, Borges okurlarına "hodri meydan" diyor... Geceleri rahat uyuyamayanlar; kurumlara, kimliklere, yüce ülkülere, ilkelere inanmayanlar; sahte hayatlar yaşamak istemeyenler; isyankârlar ve kendi özbenliğini sorgulayanlar için...  


Kahramanlar ve Mezarlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kahramanlar ve Mezarlar


Kahramanlar ve Mezarlar Kitabı İndirme Linkleri


Kahramanlar ve Mezarlar Pdf İndirme Linkleri

Kahramanlar ve Mezarlar Yandex Disk Pdf İndir

Kahramanlar ve Mezarlar Google Drive Pdf İndir


Kahramanlar ve Mezarlar Epub İndirme Linkleri

Kahramanlar ve Mezarlar Yandex Disk Ebup İndir

Kahramanlar ve Mezarlar Google Drive Epub İndir


Kahramanlar ve Mezarlar Mobi İndirme Linkleri


Kahramanlar ve Mezarlar Yandex Disk Mobi İndir

Kahramanlar ve Mezarlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kahramanlar ve Mezarlar Etiketleri

Kahramanlar ve Mezarlar kitabı hakkında genel bilgiler, Kahramanlar ve Mezarlar kitabının yazarı kimdir, Kahramanlar ve Mezarlar kitabının özeti, Kahramanlar ve Mezarlar pdf indirme linki, Kahramanlar ve Mezarlar epub indirme linki, Kahramanlar ve Mezarlar mobi indirme linki, Kahramanlar ve Mezarlar kitabını indir, Kahramanlar ve Mezarlar kitabı tanıtım bülteni, Kahramanlar ve Mezarlar arka kapak yazısı, Kahramanlar ve Mezarlar kitabı kaç sayfa, Kahramanlar ve Mezarlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Kahramanlar ve Mezarlar kitabının türü nedir, Kahramanlar ve Mezarlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU