-->

Kin Kanatlılar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kin Kanatlılar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kin Kanatlılar kitabını inceleyeceğiz. Adem Özbay tarafından yazılan Kin Kanatlılar kitabı 2019-04-18 tarihinde yayınlanmıştır. Kin Kanatlılar kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup AZ KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kin Kanatlılar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Adem Özbay tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kin Kanatlılar Kitabı Tanıtım Bülteni

Adem Özbay tarafından kaleme alınmış Kin Kanatlılar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kin Kanatlılar'ı soluk soluğa okudum. Bunca roman okudum ama böylesine ilk kez rastladım. Bu sadece bir roman değil, âdeta uzun ve isyan dolu bir şiir buketi. İçinde hemen her duygu olan, âdeta protest şiirsel bir bildiri. Düşündüren, sorgulayan, eleştiren ve insan belleğini allak bullak eden yalın bir metin. Malum, bitkiler için rüzgâr ne denli olmazsa olmaz bir şeyse, insan için de eleştiri bir o kadar olmazsa olmaz bir şeydir. Sen de bu romanında bunu çok iyi görüp göstermişsin. Mizah, zeki oluşun en güzel en oylumlu bir göstergesidir. Yobazlık ve hoyratlık mizahla ters orantılı bir olgudur. Akıl denen yeti, yani cevher içine kapandıkça ve büzüştükçe mizah gitgide azalır. Mizahın yok olup yaşanırlıktan kalktığı bir yerde, oraya egemen olan sadece bağnazlıktır. İşte sen de bu romanında bu işi çok güzel kotarıp, örnek bir çıkış yapmışsın. Yaşamı çekilmez bir hâle sokan hemen her türlü tabuya dokunup yer ile yeksan etmişsin. Bu roman, Doğu uluslarının bilinçaltının aydınlanmasında dilerim bir çıngı, bir çığlık olur. Hacmi küçük bir romana insanlık tarihini (diniyle, felsefesiyle, öğretisiyle, mezhebiyle ve meşrebiyle, vs.) sığdırmayı başarmışsın. İnsanların, insanlık maceralarını hem en süfli yanlarıyla hem de en yüce yanlarıyla resmetmenin üstesinden gelip, bir ilki başarmışsın. Bir romancının en önemli özelliklerinden biri de romanında sıra dışı bir karakter yaratabilmesidir. Sen, zihinsel kalıplara ve pespaye alışkanlıklara asi olan Yusuf adında bir karakter yaratmışsın. Yusuf! İşte bu Yusuf da senin Don Kişot'un, Raskolnikov'un, İnce Memed'in. Hacmi küçük ama kendi dev bir roman... Kutlarım, harikasın.   Ekmel Ali Okur


Kin Kanatlılar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kin Kanatlılar


Kin Kanatlılar Kitabı İndirme Linkleri


Kin Kanatlılar Pdf İndirme Linkleri

Kin Kanatlılar Yandex Disk Pdf İndir

Kin Kanatlılar Google Drive Pdf İndir


Kin Kanatlılar Epub İndirme Linkleri

Kin Kanatlılar Yandex Disk Ebup İndir

Kin Kanatlılar Google Drive Epub İndir


Kin Kanatlılar Mobi İndirme Linkleri


Kin Kanatlılar Yandex Disk Mobi İndir

Kin Kanatlılar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kin Kanatlılar Etiketleri

Kin Kanatlılar kitabı hakkında genel bilgiler, Kin Kanatlılar kitabının yazarı kimdir, Kin Kanatlılar kitabının özeti, Kin Kanatlılar pdf indirme linki, Kin Kanatlılar epub indirme linki, Kin Kanatlılar mobi indirme linki, Kin Kanatlılar kitabını indir, Kin Kanatlılar kitabı tanıtım bülteni, Kin Kanatlılar arka kapak yazısı, Kin Kanatlılar kitabı kaç sayfa, Kin Kanatlılar hangi yayınevi tarafından basıldı, Kin Kanatlılar kitabının türü nedir, Kin Kanatlılar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU