-->

Katip Bartleby Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Katip Bartleby Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Katip Bartleby kitabını inceleyeceğiz. Herman Melville tarafından yazılan Katip Bartleby kitabı 2018-02-06 tarihinde yayınlanmıştır. Katip Bartleby kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup KARBON KİTAPLAR yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Katip Bartleby hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Herman Melville tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Katip Bartleby Kitabı Tanıtım Bülteni

Herman Melville tarafından kaleme alınmış Katip Bartleby kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Moby Dick yazarı Herman Melville'in "Kâtip Bartleby" adlı uzun hikâyesinin Amerikan edebiyatında çok özel bir yeri vardır. Hukuk davaları, bankacılık işlemleri ve seri yazışmaların elle yapıldığı 1850'li yılların Wall Street'inde, Bartleby, işini tam anlamıyla eksiksiz yapan sıra dışı bir kâtiptir. Ancak bir noktaya kadar… O noktadan sonra, Bartleby'nin bir sır gibi çözülmeyi bekleyen "yapmamayı tercih ederim" mottosuyla ortaya koyduğu pasif direniş süreci başlar. Hikâye ilerledikçe Bartleby'nin bu tavrının salt bir tercih meselesi olmadığı anlaşılır.


Katip Bartleby Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Katip Bartleby


Katip Bartleby Kitabı İndirme Linkleri


Katip Bartleby Pdf İndirme Linkleri

Katip Bartleby Yandex Disk Pdf İndir

Katip Bartleby Google Drive Pdf İndir


Katip Bartleby Epub İndirme Linkleri

Katip Bartleby Yandex Disk Ebup İndir

Katip Bartleby Google Drive Epub İndir


Katip Bartleby Mobi İndirme Linkleri


Katip Bartleby Yandex Disk Mobi İndir

Katip Bartleby Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Katip Bartleby Etiketleri

Katip Bartleby kitabı hakkında genel bilgiler, Katip Bartleby kitabının yazarı kimdir, Katip Bartleby kitabının özeti, Katip Bartleby pdf indirme linki, Katip Bartleby epub indirme linki, Katip Bartleby mobi indirme linki, Katip Bartleby kitabını indir, Katip Bartleby kitabı tanıtım bülteni, Katip Bartleby arka kapak yazısı, Katip Bartleby kitabı kaç sayfa, Katip Bartleby hangi yayınevi tarafından basıldı, Katip Bartleby kitabının türü nedir, Katip Bartleby kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU