-->

Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Tuhaf Kütüphane (Ciltli) kitabını inceleyeceğiz. Haruki Murakami tarafından yazılan Tuhaf Kütüphane (Ciltli) kitabı 2017-02-04 tarihinde yayınlanmıştır. Tuhaf Kütüphane (Ciltli) kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Tuhaf Kütüphane (Ciltli) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Haruki Murakami tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Kitabı Tanıtım Bülteni

Haruki Murakami tarafından kaleme alınmış Tuhaf Kütüphane (Ciltli) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir Osmanlı Vergi Tahsildarının Güncesi adlı kitabı elime aldım, okumaya  başladım. Bu, Osmanlıca yazılmış zor bir kitaptı. Ne var ki tuhaf bir şekilde  hiç güçlük çekmeden okuyabiliyordum. Kitabın sayfalarını çevirirken, Türk vergi tahsildarı İbn Armut Hasir olmuştum, belimde eğri bir pala, İstanbul'da vergi  toplamaya çıkmıştım. Meyve ve tavuk, sigara ve kahve kokuları sokağa ağır ağır akan bir nehir gibi yayılmıştı. Hurma ve mandalina satan seyyar satıcılar yol kenarında yüksek sesle bağrışıyorlardı.    Yalnız bir çocuk, gizemli bir kız ve Koyun Adam…  Acaba korkunç yaşlı adamın onları hapsettiği ürkünç kütüphaneden kaçmayı başarabilecekler mi? Haruki Murakami'den büyükler için yazılmış, masal tadında bir öykü…   Neden bunlar benim başıma gelmek zorundaydı ki? Oysa tek yaptığım, kitap ödünç almak için kütüphaneye gelmekti. "O kadar da canını sıkma" dedi Koyun Adam, beni avutmak için."Baksana Koyun Adam" dedim. "Neden o yaşlı adam benim beynimi yemek istiyor ki?" "Bilgiyle dolu beyin çok lezzetli olur çünkü. Yumuşacıktır. Aynı zamanda böyle topak topaktır."


Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Tuhaf Kütüphane (Ciltli)


Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Kitabı İndirme Linkleri


Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Pdf İndirme Linkleri

Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Yandex Disk Pdf İndir

Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Google Drive Pdf İndir


Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Epub İndirme Linkleri

Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Yandex Disk Ebup İndir

Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Google Drive Epub İndir


Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Mobi İndirme Linkleri


Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Yandex Disk Mobi İndir

Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Tuhaf Kütüphane (Ciltli) Etiketleri

Tuhaf Kütüphane (Ciltli) kitabı hakkında genel bilgiler, Tuhaf Kütüphane (Ciltli) kitabının yazarı kimdir, Tuhaf Kütüphane (Ciltli) kitabının özeti, Tuhaf Kütüphane (Ciltli) pdf indirme linki, Tuhaf Kütüphane (Ciltli) epub indirme linki, Tuhaf Kütüphane (Ciltli) mobi indirme linki, Tuhaf Kütüphane (Ciltli) kitabını indir, Tuhaf Kütüphane (Ciltli) kitabı tanıtım bülteni, Tuhaf Kütüphane (Ciltli) arka kapak yazısı, Tuhaf Kütüphane (Ciltli) kitabı kaç sayfa, Tuhaf Kütüphane (Ciltli) hangi yayınevi tarafından basıldı, Tuhaf Kütüphane (Ciltli) kitabının türü nedir, Tuhaf Kütüphane (Ciltli) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU