-->

Kırılma Noktası & İnsan Avı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kırılma Noktası & İnsan Avı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kırılma Noktası & İnsan Avı kitabını inceleyeceğiz. C. J. Box tarafından yazılan Kırılma Noktası & İnsan Avı kitabı 2014-04-02 tarihinde yayınlanmıştır. Kırılma Noktası & İnsan Avı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup TUAL YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kırılma Noktası & İnsan Avı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca C. J. Box tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kırılma Noktası & İnsan Avı Kitabı Tanıtım Bülteni

C. J. Box tarafından kaleme alınmış Kırılma Noktası & İnsan Avı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Fakat Breaking Point, Joe Pickett'ı ayak basılmamış diyarlara götürüyor. Şu soruyu sormalıyız kendimize: Oraya vardığında ne yapacak? Joe'ya göre Butch Roberson'ı görmek her zaman mutluluk vericiydi. Kendi kızına arkadaşlık eden bir kızı olan çalışkan, dürüst bir adamdı. O gün ormanda Butch'la konuştuğunda, adamın ortadan kaybolacağını nereden bilebilirdi? Geyiklerin izini sürmek için dağa çıkıyordu dediğine göre. Aslında kaçıyordu. İki EPA ajanı öldürülmüştü ve tüm oklar katil olarak onu gösteriyordu. İnsan avı organize edildiğinde Joe olayı daha çok duymaya başlamıştı. Butch'la karısının emekliliklerini geçirecekleri evi inşa etmek için satın aldıkları arazinin EPA tarafından sulak arazi ilan edildiğinden haberdardı artık. Butch inatla inşaata devam ettiğinde ona kestikleri cezalara her gün bir yenisinin eklendiğinden, dağılan ailesinden ve son olarak adamın keçileri kaçırdığından da… Dehşet verici bir olaydı. Ancak olayın tamamı anlatılmış mıydı? Joe bunun üzerine düşündükçe merakı da artıyordu. Hiç beklemediği, hiç istemediği bir savaşın ortasında buluyordu kendini. Büyük yerden gelen emirler Roberson'ın sadece yakalanmasını değil ölmesini de istiyorlardı. Yollarına çıkan herkes gibi… Her adamın bir kopma noktası olur. Joe Pickett da bu noktaya ulaşmış olabilir artık.


Kırılma Noktası & İnsan Avı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kırılma Noktası & İnsan Avı


Kırılma Noktası & İnsan Avı Kitabı İndirme Linkleri


Kırılma Noktası & İnsan Avı Pdf İndirme Linkleri

Kırılma Noktası & İnsan Avı Yandex Disk Pdf İndir

Kırılma Noktası & İnsan Avı Google Drive Pdf İndir


Kırılma Noktası & İnsan Avı Epub İndirme Linkleri

Kırılma Noktası & İnsan Avı Yandex Disk Ebup İndir

Kırılma Noktası & İnsan Avı Google Drive Epub İndir


Kırılma Noktası & İnsan Avı Mobi İndirme Linkleri


Kırılma Noktası & İnsan Avı Yandex Disk Mobi İndir

Kırılma Noktası & İnsan Avı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kırılma Noktası & İnsan Avı Etiketleri

Kırılma Noktası & İnsan Avı kitabı hakkında genel bilgiler, Kırılma Noktası & İnsan Avı kitabının yazarı kimdir, Kırılma Noktası & İnsan Avı kitabının özeti, Kırılma Noktası & İnsan Avı pdf indirme linki, Kırılma Noktası & İnsan Avı epub indirme linki, Kırılma Noktası & İnsan Avı mobi indirme linki, Kırılma Noktası & İnsan Avı kitabını indir, Kırılma Noktası & İnsan Avı kitabı tanıtım bülteni, Kırılma Noktası & İnsan Avı arka kapak yazısı, Kırılma Noktası & İnsan Avı kitabı kaç sayfa, Kırılma Noktası & İnsan Avı hangi yayınevi tarafından basıldı, Kırılma Noktası & İnsan Avı kitabının türü nedir, Kırılma Noktası & İnsan Avı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU