-->

Lekeliler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Lekeliler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Lekeliler kitabını inceleyeceğiz. Sarah Dalton tarafından yazılan Lekeliler kitabı 2015-11-12 tarihinde yayınlanmıştır. Lekeliler kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AGAPİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Lekeliler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sarah Dalton tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Lekeliler Kitabı Tanıtım Bülteni

Sarah Dalton tarafından kaleme alınmış Lekeliler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Genetik Geliştirme Bakanlığı, bir Kırılma gecesinde İngiltere'yi ele geçirir ve her şeyin mükemmel olduğu bir dünya yarattığını düşünür. Ancak her güzel şeyin ve kusursuz bir dünya yaratmanın elbette bedeli olacaktır. Büyüleyici klonlarla dolu bir dünyada Mina Hart, genleri değersiz bir Lekeli'dir. Ve bu durumu onun bütün haklarını elinden alır; eğitim hakkını, normal bir yaşam hakkını, aile kurma ve tabii ki çocuk doğurma hakkını. Tehlikeli bir sır saklayan Mina'nın, Aziz Jude Okulu'ndaki ilk gününde Angela'yla tanışana kadar hiç arkadaşı olmamıştır. Ancak arkadaşlıkları hayatlarına Angela'nın üvey kardeşi Daniel dâhil olunca biraz karışır. Çünkü Mina, Daniel'ın doğal haline ve gizemli gücüne karşı koyamayacaktır. İşin içine Mina'nın konuşmasının dahi yasak olduğu mükemmel klon Sebastian da karışınca her şey birbirine girer ve nihayetinde kendilerini aşk ve isyan dolu bir yolculuğun ortasında bulurlar. "Bu kitabı çok sevdim. Başından sonuna kadar beni ayakta tutmayı başardı."                                                                                               Once Upon a Twilight "Distopya hayranları; bu kontrol etmeniz gereken tek kitap! Bir ilk roman için fazlasıyla büyük."                                                                                               Always YA at Heart


Lekeliler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Lekeliler


Lekeliler Kitabı İndirme Linkleri


Lekeliler Pdf İndirme Linkleri

Lekeliler Yandex Disk Pdf İndir

Lekeliler Google Drive Pdf İndir


Lekeliler Epub İndirme Linkleri

Lekeliler Yandex Disk Ebup İndir

Lekeliler Google Drive Epub İndir


Lekeliler Mobi İndirme Linkleri


Lekeliler Yandex Disk Mobi İndir

Lekeliler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Lekeliler Etiketleri

Lekeliler kitabı hakkında genel bilgiler, Lekeliler kitabının yazarı kimdir, Lekeliler kitabının özeti, Lekeliler pdf indirme linki, Lekeliler epub indirme linki, Lekeliler mobi indirme linki, Lekeliler kitabını indir, Lekeliler kitabı tanıtım bülteni, Lekeliler arka kapak yazısı, Lekeliler kitabı kaç sayfa, Lekeliler hangi yayınevi tarafından basıldı, Lekeliler kitabının türü nedir, Lekeliler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU