-->

Kumların Kadını Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kumların Kadını Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kumların Kadını kitabını inceleyeceğiz. Kobo Abe tarafından yazılan Kumların Kadını kitabı 2017-05-11 tarihinde yayınlanmıştır. Kumların Kadını kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MONOKL YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kumların Kadını hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kobo Abe tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kumların Kadını Kitabı Tanıtım Bülteni

Kobo Abe tarafından kaleme alınmış Kumların Kadını kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Hem dolambaçlı hem de bağımlılık yapıcı." David Mitchell "Hem Poe hem de Kafka akla geliyor. Kobo Abe sayfalarda hiç dinmeden atan bir heyecan yaratıyor. Okudukça okuyorsunuz ve okuyorsunuz." The New Yorker "Bazıları onda Kafka'nın bilinmeyene yönelik manipülasyonlarını, başkaları ise örneğin yarattığı kum çukuru metaforu ile Beckett'in esintilerini bulacak." Saturday Review Bir ağustos günü bir adam ortadan kayboldu. Bir tatil gününde, buharlı trenle yarım günlük mesafedeki sahile doğru yola çıktı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Ne kayıp başvurusu ne de gazete ilanları bir işe yaradı... Bu adamla ilgili vakada kayda değer bir ipucu yoktu. Ayrıca, günlük hayatında ortadan kaybolmak istediğini düşündürecek en ufak bir hâl veya harekete rastlanmamıştı. Doğal olarak, başlangıçta herkes gizli bir ilişkisi olabileceğini düşündü. Fakat adamın karısı adamın bu geziye böcek toplamak maksadıyla çıktığını söylediğinde, hem polisler hem de iş arkadaşları biraz hayal kırıklığına uğradılar...    Şüphesiz, kum yaşam için elverişli değildi. Peki, durağan hâl varlık için vazgeçilmez miydi? O tiksindirici rekabeti başlatan da sabit kalmaktaki ısrarımız değil miydi? Sabit olmayı bırakıp kendimizi kumun akışına bırakıversek rekabet de ortadan kalkacaktı. Gerçekte, çölde de çiçekler açıyor, böcekler ve hayvanlar yaşamlarını sürdürüyorlardı... Öyle ya, keşke kadına da bu manzaradan bahsedebilseydi. Gidiş-dönüş biletlerin asla işlemeyeceği kumun şarkısını, yanlış perdeden de olsa ona dinletebilseydi keşke. Oysa adamın tek yaptığı, yeteneksiz bir çapkını taklit edip başka bir hayatın yemiyle kadını avlamaya çalışmak olmuştu. Kumdan duvar, adamın ruhunu yakalamış, onu kese kâğıdındaki bir kediye çevirmişti.


Kumların Kadını Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kumların Kadını


Kumların Kadını Kitabı İndirme Linkleri


Kumların Kadını Pdf İndirme Linkleri

Kumların Kadını Yandex Disk Pdf İndir

Kumların Kadını Google Drive Pdf İndir


Kumların Kadını Epub İndirme Linkleri

Kumların Kadını Yandex Disk Ebup İndir

Kumların Kadını Google Drive Epub İndir


Kumların Kadını Mobi İndirme Linkleri


Kumların Kadını Yandex Disk Mobi İndir

Kumların Kadını Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kumların Kadını Etiketleri

Kumların Kadını kitabı hakkında genel bilgiler, Kumların Kadını kitabının yazarı kimdir, Kumların Kadını kitabının özeti, Kumların Kadını pdf indirme linki, Kumların Kadını epub indirme linki, Kumların Kadını mobi indirme linki, Kumların Kadını kitabını indir, Kumların Kadını kitabı tanıtım bülteni, Kumların Kadını arka kapak yazısı, Kumların Kadını kitabı kaç sayfa, Kumların Kadını hangi yayınevi tarafından basıldı, Kumların Kadını kitabının türü nedir, Kumların Kadını kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU