-->

Orda Bir Ada Var Uzakta Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Orda Bir Ada Var Uzakta Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Orda Bir Ada Var Uzakta kitabını inceleyeceğiz. Stella Aciman tarafından yazılan Orda Bir Ada Var Uzakta kitabı 2011-02-17 tarihinde yayınlanmıştır. 280 sayfa olarak yayınlanan Orda Bir Ada Var Uzakta kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup GALATA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Orda Bir Ada Var Uzakta hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Stella Aciman tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Orda Bir Ada Var Uzakta Kitabı Tanıtım Bülteni

Stella Aciman tarafından kaleme alınmış Orda Bir Ada Var Uzakta kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Kıbrıs, bizler için daima "Orda bir 'ada' var uzakta" bir yer olarak kaldı. Kıbrıs insanını ise sırtımızda taşıdığımız bir kambur, vergilerimizle beslediğimiz tembel bir halk olarak bildik. Hepimiz, üç-beş günümüzü hoşça geçirme, casinolarda para harcama gayesiyle bu Ada'ya geldik. Alışveriş yaptığımız dükkanlarda pazarlık kültürünü bilmeyen, alınan malda indirim yapmayan ama kazıklamayan dükkan sahibine, "Sizleri biz kurtardık, keşke kurtarmasaydık, siz bizim paralarımızla ayakta duruyorsunuz," diyebilme hakkını kendimizde gördük. KKTC bugün, çoğunluğunun Türkiyeli olduğu, Kıbrıslının azınlık olarak var olmaya çalıştığı bir Ada'dır. Sizlere Kıbrıs kadının duygularını, düşüncelerini, bu memleketin onlar için neleri ifade ettiğini kendi ağızlarından aktarmaya çalıştım. Tarihi geçmişi, henüz bozulmamış doğası, sıcakkanlı insanları ile okuyucuya bir nefes göndermek istedim. Gönül bu Ada'dan, toplum içinde hep sözü edilen, görünmeyen ama hep hissedilen ellerin çekilmesini, bir avuç kalan Kıbrıslının kendi ayakları üstünde durabilmesini, değerli kadınlarının memleketlerinin kaderinde ön plana çıkmalarını arzuluyor. Dilerim bu arzum en kısa zamanda gerçekleşir."


Orda Bir Ada Var Uzakta Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Orda Bir Ada Var Uzakta


Orda Bir Ada Var Uzakta Kitabı İndirme Linkleri


Orda Bir Ada Var Uzakta Pdf İndirme Linkleri

Orda Bir Ada Var Uzakta Yandex Disk Pdf İndir

Orda Bir Ada Var Uzakta Google Drive Pdf İndir


Orda Bir Ada Var Uzakta Epub İndirme Linkleri

Orda Bir Ada Var Uzakta Yandex Disk Ebup İndir

Orda Bir Ada Var Uzakta Google Drive Epub İndir


Orda Bir Ada Var Uzakta Mobi İndirme Linkleri


Orda Bir Ada Var Uzakta Yandex Disk Mobi İndir

Orda Bir Ada Var Uzakta Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Orda Bir Ada Var Uzakta Etiketleri

Orda Bir Ada Var Uzakta kitabı hakkında genel bilgiler, Orda Bir Ada Var Uzakta kitabının yazarı kimdir, Orda Bir Ada Var Uzakta kitabının özeti, Orda Bir Ada Var Uzakta pdf indirme linki, Orda Bir Ada Var Uzakta epub indirme linki, Orda Bir Ada Var Uzakta mobi indirme linki, Orda Bir Ada Var Uzakta kitabını indir, Orda Bir Ada Var Uzakta kitabı tanıtım bülteni, Orda Bir Ada Var Uzakta arka kapak yazısı, Orda Bir Ada Var Uzakta kitabı kaç sayfa, Orda Bir Ada Var Uzakta hangi yayınevi tarafından basıldı, Orda Bir Ada Var Uzakta kitabının türü nedir, Orda Bir Ada Var Uzakta kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU