-->

Zenith Oteli Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zenith Oteli Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zenith Oteli kitabını inceleyeceğiz. Oscar Coop- Phane tarafından yazılan Zenith Oteli kitabı 2019-02-11 tarihinde yayınlanmıştır. Zenith Oteli kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zenith Oteli hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Oscar Coop- Phane tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zenith Oteli Kitabı Tanıtım Bülteni

Oscar Coop- Phane tarafından kaleme alınmış Zenith Oteli kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ben bir sokak fahişesiyim. Telekız ya da onun gibi bir şey değil; hayır, gerçek bir kaldırım fahişesi, yüksek topuklu ve mentollü sigaralı. Bu sabah bir yere gidiyorum. Vermem gereken eski bir hizmet. Detaylarına girmeyeceğim. Size çocukluğumdan, aşklarımdan, acımdan bahsetmeyeceğim. Size buraya nasıl geldiğimi söylemeyeceğim, bu fazla hoşunuza giderdi. Bugünümden başka hiçbir şey alamayacaksınız. ecavüzden, terk edilmeden, HIV'den ve eroinden bahsetmemi beklediyseniz, defolun sapıklar. Burada sadece benim günüm olacak, yaşadığım tüm günlere, geberene kadar yaşayacağım tüm günlere benzeyen. Aile faciası, üçüncü sayfa haberleri ya da psikolojik çıkarımlar olmayacak. Paris'te bir sokak fahişesi, "telekız ya da onun gibi bir şey değil; hayır, gerçek bir kaldırım fahişesi" olan Nanou'nun günlük mesaisinden insan manzaraları: Mahkûmlar, bar işletmecileri, okul gözetmenleri, motorcular, yazarlık heveslileri, köpeğinden başka kimsesi olmayanlar... Ya hayallerini tüketmiş ya da zaten hiç hayal kuramamış, günlerin geçişini sayan, hepsinin derdi kendine özgü küçük insanlar, otelin asıl misafirleri...


Zenith Oteli Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zenith Oteli


Zenith Oteli Kitabı İndirme Linkleri


Zenith Oteli Pdf İndirme Linkleri

Zenith Oteli Yandex Disk Pdf İndir

Zenith Oteli Google Drive Pdf İndir


Zenith Oteli Epub İndirme Linkleri

Zenith Oteli Yandex Disk Ebup İndir

Zenith Oteli Google Drive Epub İndir


Zenith Oteli Mobi İndirme Linkleri


Zenith Oteli Yandex Disk Mobi İndir

Zenith Oteli Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zenith Oteli Etiketleri

Zenith Oteli kitabı hakkında genel bilgiler, Zenith Oteli kitabının yazarı kimdir, Zenith Oteli kitabının özeti, Zenith Oteli pdf indirme linki, Zenith Oteli epub indirme linki, Zenith Oteli mobi indirme linki, Zenith Oteli kitabını indir, Zenith Oteli kitabı tanıtım bülteni, Zenith Oteli arka kapak yazısı, Zenith Oteli kitabı kaç sayfa, Zenith Oteli hangi yayınevi tarafından basıldı, Zenith Oteli kitabının türü nedir, Zenith Oteli kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU