-->

Özel Hasta (Cep Boy) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Özel Hasta (Cep Boy) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Özel Hasta (Cep Boy) kitabını inceleyeceğiz. P.D. James tarafından yazılan Özel Hasta (Cep Boy) kitabı 2009-05-21 tarihinde yayınlanmıştır. Özel Hasta (Cep Boy) kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Özel Hasta (Cep Boy) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca P.D. James tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Özel Hasta (Cep Boy) Kitabı Tanıtım Bülteni

P.D. James tarafından kaleme alınmış Özel Hasta (Cep Boy) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

P. D. James'ın Özel Hasta kitabında karizmatik polis komiseri Adam Dalgliesh, 47 yaşındayken öldürülen gazeteci Rhoda Gradwyn davasını çözmektedir. Rhoda Gradwyn Dorset'te özel bir plastik cerrahi kliniğinde eski bir yüz yarasını tedavi ettirdikten hemen sonra gizemli bir şekilde öldürülmüştür. Dalgliesh klinik etrafında dönen gizemli olayları araştırmaya koyulur. Cherevell Manor'daki kliniğin sahibi ünlü cerrah George Chandler-Powell şüpheleri üzerinde toplamaktadır. Ancak olaylar karmaşıklaştıkça cinayetin çok farklı boyutları gözler önüne serilecektir... "Her ne kadar çağdaş toplumsal konuları keyifli bir şekilde sunsa da, P. D. James polisiye romanlarının altın çağının yaşandığı döneme özgü eski moda anlatım araçlarını hâlâ kullanmaktadır. Bu nedenle onlar hâlâ işe yaramaktadır." -Calgary Herald "Onun yeteneği ve canlılığı hiç azalmamıştır . . . Özel Hasta klasik bir P. D. James kitabıdır." -Scotsman "Bu kitap bizim şimdiki yaşam tarzımız hakkındadır . . . P. D. James, Dorset'te meydana gelen karmaşık olaylara net bir açıklık getirmektedir." -The Sunday Times "Şık bir şekilde ifade edilmiş, sürükleyici bir konuya sahip, çok katmanlı ve incelikli bir şekilde işlenmiş." -Observer "P. D. James, pek çok hayranının gözünde dünyanın yaşayan en iyi polisiye romancısıdır." -The Windsor Star


Özel Hasta (Cep Boy) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Özel Hasta (Cep Boy)


Özel Hasta (Cep Boy) Kitabı İndirme Linkleri


Özel Hasta (Cep Boy) Pdf İndirme Linkleri

Özel Hasta (Cep Boy) Yandex Disk Pdf İndir

Özel Hasta (Cep Boy) Google Drive Pdf İndir


Özel Hasta (Cep Boy) Epub İndirme Linkleri

Özel Hasta (Cep Boy) Yandex Disk Ebup İndir

Özel Hasta (Cep Boy) Google Drive Epub İndir


Özel Hasta (Cep Boy) Mobi İndirme Linkleri


Özel Hasta (Cep Boy) Yandex Disk Mobi İndir

Özel Hasta (Cep Boy) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Özel Hasta (Cep Boy) Etiketleri

Özel Hasta (Cep Boy) kitabı hakkında genel bilgiler, Özel Hasta (Cep Boy) kitabının yazarı kimdir, Özel Hasta (Cep Boy) kitabının özeti, Özel Hasta (Cep Boy) pdf indirme linki, Özel Hasta (Cep Boy) epub indirme linki, Özel Hasta (Cep Boy) mobi indirme linki, Özel Hasta (Cep Boy) kitabını indir, Özel Hasta (Cep Boy) kitabı tanıtım bülteni, Özel Hasta (Cep Boy) arka kapak yazısı, Özel Hasta (Cep Boy) kitabı kaç sayfa, Özel Hasta (Cep Boy) hangi yayınevi tarafından basıldı, Özel Hasta (Cep Boy) kitabının türü nedir, Özel Hasta (Cep Boy) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU