-->

Satranç (Ciltsiz) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Satranç (Ciltsiz) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Satranç (Ciltsiz) kitabını inceleyeceğiz. Stefan Zweig tarafından yazılan Satranç (Ciltsiz) kitabı 2019-02-27 tarihinde yayınlanmıştır. Satranç (Ciltsiz) kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Satranç (Ciltsiz) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Stefan Zweig tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Satranç (Ciltsiz) Kitabı Tanıtım Bülteni

Stefan Zweig tarafından kaleme alınmış Satranç (Ciltsiz) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

New York'tan Buenos Aires'e giden bir yolcu gemisinde yolcular arasında bulunan bir milyoner, dünya satranç şampiyonu Mirko Czentovic'e, ücreti karşılığında, bir parti satranç oynamayı teklif eder. İkisinin oyununu izleyen Avusturyalı bir göçmen, Dr. B., oyun sırasında kendini tutamayıp onlara karışınca şampiyonla karşılaşması önerilir kendisine. Gestapo tarafından bir otel odasına kapatılan ve uzunca bir süreyi bu odada, tek başına ve oyalanacak hiçbir şeyi olmadan geçiren, yalnızca sorgulama için odadan çıkarılan Dr. B., bir gün rastlantıyla eline geçirdiği bir satranç kitabı sayesinde bu oyunun inceliklerini öğrenmiştir. Satranç tahtası ve taşları olmamasına rağmen, önce ekmekten yaptığı satranç taşlarıyla sonra da tümüyle zihninden oynayarak kuramsal bir satranç ustası olup çıkar. Ancak bu tutkusu yüzünden sinir krizine, beyin ateşine yakalanır. Tedavi olur, arkasından da serbest bırakılır. Yirmi yıldır eline satranç taşı almamış olsa da, Dr. B., gemide satranç şampiyonuyla oynadığı oyunu inanılmaz bir biçimde kazanır. Kendini olayın heyecanına kaptırarak maçın rövanşını oynamayı isteyince şaşırtıcı bir son bekler onu. Stefan Zweig'ın büyük bir ustalıkla kaleme aldığı kısa, ama yoğun romanı Satranç, gerilimli kurgusu, kahramanının ruhsal gelgitlerinin incelikle işlendiği dokusuyla bir solukta okunuyor.


Satranç (Ciltsiz) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Satranç (Ciltsiz)


Satranç (Ciltsiz) Kitabı İndirme Linkleri


Satranç (Ciltsiz) Pdf İndirme Linkleri

Satranç (Ciltsiz) Yandex Disk Pdf İndir

Satranç (Ciltsiz) Google Drive Pdf İndir


Satranç (Ciltsiz) Epub İndirme Linkleri

Satranç (Ciltsiz) Yandex Disk Ebup İndir

Satranç (Ciltsiz) Google Drive Epub İndir


Satranç (Ciltsiz) Mobi İndirme Linkleri


Satranç (Ciltsiz) Yandex Disk Mobi İndir

Satranç (Ciltsiz) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Satranç (Ciltsiz) Etiketleri

Satranç (Ciltsiz) kitabı hakkında genel bilgiler, Satranç (Ciltsiz) kitabının yazarı kimdir, Satranç (Ciltsiz) kitabının özeti, Satranç (Ciltsiz) pdf indirme linki, Satranç (Ciltsiz) epub indirme linki, Satranç (Ciltsiz) mobi indirme linki, Satranç (Ciltsiz) kitabını indir, Satranç (Ciltsiz) kitabı tanıtım bülteni, Satranç (Ciltsiz) arka kapak yazısı, Satranç (Ciltsiz) kitabı kaç sayfa, Satranç (Ciltsiz) hangi yayınevi tarafından basıldı, Satranç (Ciltsiz) kitabının türü nedir, Satranç (Ciltsiz) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU