-->

Uykusuz Geceler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Uykusuz Geceler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Uykusuz Geceler kitabını inceleyeceğiz. Sherrilyn Kenyon tarafından yazılan Uykusuz Geceler kitabı 2012-08-10 tarihinde yayınlanmıştır. Uykusuz Geceler kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Uykusuz Geceler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sherrilyn Kenyon tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Uykusuz Geceler Kitabı Tanıtım Bülteni

Sherrilyn Kenyon tarafından kaleme alınmış Uykusuz Geceler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sevgili okuyucularım, Ölümsüz olmanın nasıl bir şey olduğunu merak ettiğiniz oldu mu? Ya insan avlayan vampirlerin peşine düşerek geceler geçirmenin? Sınırsız zenginliğe ve güce sahip olmanın? Benim hayatım böyle geçiyor ve bu hayat son derece karanlık ve tehlikeli. Binlerce insanı koruyorum ama beni kimse tanımıyor. Ve yaptığım işin her dakikasını seviyorum. Daha doğrusu bir gece en korkunç kâbusuma kelepçelenmiş bir halde uyanana kadar böyle olduğunu düşünüyordum. Bu kâbus, tutucu olduğu kadar zeki, seksi, komik ve doğaüstü olan hiçbir şeyle, yani benimle ilgisi olmasını istemeyen bir kadın formundaydı. Amanda Deveraux'ya olan ilgim savunduğum her şeyle ters düşüyor. Son kez âşık olduğumda sadece hayatımı değil, ruhumu da kaybettiğimi söylememe bile gerek yok. Fakat Amanda'ya her baktığımda tekrar denemek istediğimi fark ediyorum. Sevginin ve sadakatin hâlâ var olduğuna inanmak istiyorum. Daha da önemlisi Amanda gibi bir kadının, savaş yaraları çok derinlere inen ve korkunç bir ihanetle kırılan kalbinin bir daha atmayacağından emin olan bir erkeği sevip sevemeyeceğini merak ediyorum. Trakyalı Kyrian "Muhteşem ! " -Teresa Medeiros "Sıradışı ve dolu dolu… Karakterler unutulmaz ve öykü heyecan verici." -Romantic Times


Uykusuz Geceler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Uykusuz Geceler


Uykusuz Geceler Kitabı İndirme Linkleri


Uykusuz Geceler Pdf İndirme Linkleri

Uykusuz Geceler Yandex Disk Pdf İndir

Uykusuz Geceler Google Drive Pdf İndir


Uykusuz Geceler Epub İndirme Linkleri

Uykusuz Geceler Yandex Disk Ebup İndir

Uykusuz Geceler Google Drive Epub İndir


Uykusuz Geceler Mobi İndirme Linkleri


Uykusuz Geceler Yandex Disk Mobi İndir

Uykusuz Geceler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Uykusuz Geceler Etiketleri

Uykusuz Geceler kitabı hakkında genel bilgiler, Uykusuz Geceler kitabının yazarı kimdir, Uykusuz Geceler kitabının özeti, Uykusuz Geceler pdf indirme linki, Uykusuz Geceler epub indirme linki, Uykusuz Geceler mobi indirme linki, Uykusuz Geceler kitabını indir, Uykusuz Geceler kitabı tanıtım bülteni, Uykusuz Geceler arka kapak yazısı, Uykusuz Geceler kitabı kaç sayfa, Uykusuz Geceler hangi yayınevi tarafından basıldı, Uykusuz Geceler kitabının türü nedir, Uykusuz Geceler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU