-->

Sevici Türküsü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sevici Türküsü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sevici Türküsü kitabını inceleyeceğiz. Leslie Feinberg tarafından yazılan Sevici Türküsü kitabı 2007-07-16 tarihinde yayınlanmıştır. Sevici Türküsü kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ARTSHOP YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sevici Türküsü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Leslie Feinberg tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sevici Türküsü Kitabı Tanıtım Bülteni

Leslie Feinberg tarafından kaleme alınmış Sevici Türküsü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kadın mı, erkek mi? Bu soru Jess Goldberg'in çevresinde, onun yaşmını ve kimliğini kr bir bulut gibi sararak bir fırtına öfkesiyle dolaşmaktadır. 1950'lerde mavi yakalı işçi kasabasında farklı bir cinsel kimlikle büyümek.. Ailesinden başlayarak gittiği her yerde dışlanmak ve farklı olmanın bedelini çok ağır bir şekilde ödemek..1960'lar ve feminizm öncesinde barlarda ve fabrikalarda bir butch olmanın zorluklarını yaşamak.. 1970'lerin ilk yıllarında iş bulma olanağı tükenince, ayakta kalabilmek için erkek olmaya karar vermek ama bütün bunların ayakta kalmasını sağlamaya yetmediğini anladığında sesini yükseltmeyi öğrenmek..ABD sol hareketinin önemli isimlerinden, Workers World Partisi yöneticilerinden Leslie Feinberg, bu romanında toplumda farklı olmanın ne kadar ağır bir bedeli olduğunu, buna karşı çıkabilmenin ise tek başına olanaklı olmadığını gözler önüne seriyor.


Sevici Türküsü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sevici Türküsü


Sevici Türküsü Kitabı İndirme Linkleri


Sevici Türküsü Pdf İndirme Linkleri

Sevici Türküsü Yandex Disk Pdf İndir

Sevici Türküsü Google Drive Pdf İndir


Sevici Türküsü Epub İndirme Linkleri

Sevici Türküsü Yandex Disk Ebup İndir

Sevici Türküsü Google Drive Epub İndir


Sevici Türküsü Mobi İndirme Linkleri


Sevici Türküsü Yandex Disk Mobi İndir

Sevici Türküsü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sevici Türküsü Etiketleri

Sevici Türküsü kitabı hakkında genel bilgiler, Sevici Türküsü kitabının yazarı kimdir, Sevici Türküsü kitabının özeti, Sevici Türküsü pdf indirme linki, Sevici Türküsü epub indirme linki, Sevici Türküsü mobi indirme linki, Sevici Türküsü kitabını indir, Sevici Türküsü kitabı tanıtım bülteni, Sevici Türküsü arka kapak yazısı, Sevici Türküsü kitabı kaç sayfa, Sevici Türküsü hangi yayınevi tarafından basıldı, Sevici Türküsü kitabının türü nedir, Sevici Türküsü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU