-->

Ukala Piç Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ukala Piç Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ukala Piç kitabını inceleyeceğiz. Vi Keeland tarafından yazılan Ukala Piç kitabı 2018-12-14 tarihinde yayınlanmıştır. Ukala Piç kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YABANCI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ukala Piç hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Vi Keeland tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ukala Piç Kitabı Tanıtım Bülteni

Vi Keeland tarafından kaleme alınmış Ukala Piç kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Nebraska'nın ortasındaki bir benzinliğe değil, en çılgın fantezilerime layık biriydi. Ülkeyi boydan boya arabamla gezerken Chance adında seksi, ukala bir Avustralyalı ile karşılaşacağım aklıma bile gelmezdi. Arabam bozulunca bir anlaşma yaptık. Sonra da bir baktım beraber yolculuk ediyor, geceleri otel odalarında cinsel çekimimizin gerginliği içinde oturuyor ve plansız maceralara çıkıyorduk. Sıradan bir gezi, hayatımın en önemli yolculuğuna dönüşmüştü. İşler ciddiye binene kadar her şey çok güzeldi. Onu istiyordum ama Chance hamlede bulunamıyordu. Onun da beni istediğini sanıyordum ama bir şeyler onu bundan alıkoyuyordu. O ukala piçe âşık olmamam gerekiyordu, özellikle yollarımızın ayrılacağını biliyorken. Her güzel şeyin bir sonu vardır ne de olsa, öyle değil mi? Fakat kendi sonumuzun böyle olacağını asla tahmin edemezdim.   "Zekice ve inanılmaz bağımlılık yapıyor! Şüphesiz bu sene okuduğumuz en iyi kitaplardan." —The Rock Stars of Romance   "Bu tartışmasız senenin en sevdiğim kitabı oldu!" —Three Chicks and Their Books   "Bu kitabı sevdiğimi söylemek bile yetmiyor. Tek oturuşta bitirdim. Eğer mükemmel kitabın bir formülü olsaydı bu olurdu. Bu komik, seksi ve tatlı romans ilk sayfadan sonuncusuna kadar sizi esir alacak." —Kindle Crack  


Ukala Piç Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ukala Piç


Ukala Piç Kitabı İndirme Linkleri


Ukala Piç Pdf İndirme Linkleri

Ukala Piç Yandex Disk Pdf İndir

Ukala Piç Google Drive Pdf İndir


Ukala Piç Epub İndirme Linkleri

Ukala Piç Yandex Disk Ebup İndir

Ukala Piç Google Drive Epub İndir


Ukala Piç Mobi İndirme Linkleri


Ukala Piç Yandex Disk Mobi İndir

Ukala Piç Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ukala Piç Etiketleri

Ukala Piç kitabı hakkında genel bilgiler, Ukala Piç kitabının yazarı kimdir, Ukala Piç kitabının özeti, Ukala Piç pdf indirme linki, Ukala Piç epub indirme linki, Ukala Piç mobi indirme linki, Ukala Piç kitabını indir, Ukala Piç kitabı tanıtım bülteni, Ukala Piç arka kapak yazısı, Ukala Piç kitabı kaç sayfa, Ukala Piç hangi yayınevi tarafından basıldı, Ukala Piç kitabının türü nedir, Ukala Piç kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU