-->

Taşlarla Adsız Yaşamak Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Taşlarla Adsız Yaşamak Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Taşlarla Adsız Yaşamak kitabını inceleyeceğiz. Sevilay Uztutan tarafından yazılan Taşlarla Adsız Yaşamak kitabı 2011-09-22 tarihinde yayınlanmıştır. Taşlarla Adsız Yaşamak kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup AKÇAĞ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Taşlarla Adsız Yaşamak hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sevilay Uztutan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Taşlarla Adsız Yaşamak Kitabı Tanıtım Bülteni

Sevilay Uztutan tarafından kaleme alınmış Taşlarla Adsız Yaşamak kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir ailenin iki kuşak yaşamı ve hatanın bedeli... Kararsızlık bir süreçti. Kısa tutmak, derin düşünmek gerekirdi. Derinliğin ölçütünü insanlar belirlerdir. Ya rahatça yüzüp geçeceksin karşı kıyıya. Bu senin zaferin olacak. Ya da boğulup batacaksın diplere doğru, çırpına çırpına. Nefesin bir gidip bir gelecek önce. Soluksuz kalacaksın. Vücudunun ağırlığı çırpınışlarını kesecek. İki misli olacak bedenin suyun altında, hissedeceksin. ANlayacaksın ki o zaman bazı hataların dönüşü yok. Bu son kaçınılmaz olan sondur. Ve bir kadın... Mitolojiden tasavvufa noratik sapmaların kişiliğine yer ettiği yaşamında sadece taşlar ve oğlu vardı. Kadın büyük saksının içindeki taşları sopayla karıştırmaya başladı. Gücü yetersiz kalıyor kuvveti sinmiyordu. Bıraktı karıştırmayı. Derin bir nefes aldı. Dudakları kımıldadı hafiften. Tekrar karıştırmaya başladı. Karıştırdı... O karıştırdıkça bir ısı yükseldi saksıdan. Isıyla birlikte bir ışık. Saç diplerinden iki damla süzüldü şakaklarına. Damlalardan biri yanağında dağıldı. Ötekisi çenesine doğru indi. Soğuk iki damla... Hal-i ruhaniyesi gibi sakin, telaşsız kayıp gittiler. Telaşsız ve sabırlı. Bir üçüncü damla indi arkadan oda dağıldı yanağında, dağılıp yayıldı yüzünde. Bir zerrede dudağına bulaştı. Diliyle dokundu bulaşana, tuzlu bir tad yıyıldı ağzının içinde. Var gücüyle dayandı sopaya! Sonra fısıldadı kadın: - Hacerül Esved taşı eyle taşlarımı.


Taşlarla Adsız Yaşamak Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Taşlarla Adsız Yaşamak


Taşlarla Adsız Yaşamak Kitabı İndirme Linkleri


Taşlarla Adsız Yaşamak Pdf İndirme Linkleri

Taşlarla Adsız Yaşamak Yandex Disk Pdf İndir

Taşlarla Adsız Yaşamak Google Drive Pdf İndir


Taşlarla Adsız Yaşamak Epub İndirme Linkleri

Taşlarla Adsız Yaşamak Yandex Disk Ebup İndir

Taşlarla Adsız Yaşamak Google Drive Epub İndir


Taşlarla Adsız Yaşamak Mobi İndirme Linkleri


Taşlarla Adsız Yaşamak Yandex Disk Mobi İndir

Taşlarla Adsız Yaşamak Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Taşlarla Adsız Yaşamak Etiketleri

Taşlarla Adsız Yaşamak kitabı hakkında genel bilgiler, Taşlarla Adsız Yaşamak kitabının yazarı kimdir, Taşlarla Adsız Yaşamak kitabının özeti, Taşlarla Adsız Yaşamak pdf indirme linki, Taşlarla Adsız Yaşamak epub indirme linki, Taşlarla Adsız Yaşamak mobi indirme linki, Taşlarla Adsız Yaşamak kitabını indir, Taşlarla Adsız Yaşamak kitabı tanıtım bülteni, Taşlarla Adsız Yaşamak arka kapak yazısı, Taşlarla Adsız Yaşamak kitabı kaç sayfa, Taşlarla Adsız Yaşamak hangi yayınevi tarafından basıldı, Taşlarla Adsız Yaşamak kitabının türü nedir, Taşlarla Adsız Yaşamak kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU