-->

Eğitim Yazıları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Eğitim Yazıları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Eğitim Yazıları kitabını inceleyeceğiz. İsmail Gaspıralı tarafından yazılan Eğitim Yazıları kitabı 2018-11-15 tarihinde yayınlanmıştır. Eğitim Yazıları kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup ÖTÜKEN NEŞRİYAT yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Eğitim Yazıları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İsmail Gaspıralı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Eğitim Yazıları Kitabı Tanıtım Bülteni

İsmail Gaspıralı tarafından kaleme alınmış Eğitim Yazıları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu eserde, İsmail Gaspıralı'nın eğitim hususunda çeşitli makale ve kitaplarında ifade ettiği görüşler bir araya toplanmıştır. Elinizdeki kitap, İsmail Gaspıralı'nın eğitim konusuyla alâkalı olarak ve usûl-i cedit fikri etrafında şekillendirdiği düşünceleri ihtiva etmektedir. Gaspıralı külliyatının sonuncusu olan bu kitap, millet şuurunun kazanılmasında eğitimin ne kadar ehemmiyetli bir rolü olduğunu ortaya koymaktadır. O, millî ve manevî değerlerle insanlığın ortak eserleri olan medenî vasıtaları birbirinden ayırmıştır. Hem Batı'nın teknolojisini almamızın lüzumuna hem de millî kalmamızın imkân ve zaruretine inanmıştır. Gaspıralı, birçok aydının Batı'da gördüğü her şeyi sorgusuz sualsiz almak gerektiğini düşünmesine karşılık, bizim "biz" olarak kalmakla da modernleşebileceğimizi ileri bir görüşle ifade etmiştir. Bu ileri görüşlülüğün ve medeniyet anlayışının bir diğer tezahürü de, Gaspıralı'nın, kadınların cemiyet hayatına sokulmadığı o dönemde, onları medeniyetin vücuda getirilmesinin ihmal edilemez bir unsuru olarak görmesidir. Eğitimin fert ve cemiyet hayatındaki müspet ve vazgeçilmez fonksiyonunu ifade eden ve bu hususta herhangi bir sınırlama tanımayan Gaspıralı'nın görüşleri bugüne de ışık tutabilecek mahiyettedir.


Eğitim Yazıları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Eğitim Yazıları


Eğitim Yazıları Kitabı İndirme Linkleri


Eğitim Yazıları Pdf İndirme Linkleri

Eğitim Yazıları Yandex Disk Pdf İndir

Eğitim Yazıları Google Drive Pdf İndir


Eğitim Yazıları Epub İndirme Linkleri

Eğitim Yazıları Yandex Disk Ebup İndir

Eğitim Yazıları Google Drive Epub İndir


Eğitim Yazıları Mobi İndirme Linkleri


Eğitim Yazıları Yandex Disk Mobi İndir

Eğitim Yazıları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Eğitim Yazıları Etiketleri

Eğitim Yazıları kitabı hakkında genel bilgiler, Eğitim Yazıları kitabının yazarı kimdir, Eğitim Yazıları kitabının özeti, Eğitim Yazıları pdf indirme linki, Eğitim Yazıları epub indirme linki, Eğitim Yazıları mobi indirme linki, Eğitim Yazıları kitabını indir, Eğitim Yazıları kitabı tanıtım bülteni, Eğitim Yazıları arka kapak yazısı, Eğitim Yazıları kitabı kaç sayfa, Eğitim Yazıları hangi yayınevi tarafından basıldı, Eğitim Yazıları kitabının türü nedir, Eğitim Yazıları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU