-->

Arpa Boyu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Arpa Boyu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Arpa Boyu kitabını inceleyeceğiz. Sevgi Ataş tarafından yazılan Arpa Boyu kitabı 2019-04-01 tarihinde yayınlanmıştır. Arpa Boyu kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İBRİŞİM KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Arpa Boyu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sevgi Ataş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Arpa Boyu Kitabı Tanıtım Bülteni

Sevgi Ataş tarafından kaleme alınmış Arpa Boyu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hangi memleketi mesken tutup elif gibi yaşamalıyım? Elife yakışır bir duruşla, bendeki eksik olan 'ben'i ve hatta öteki yarımı bulmanın yollarına hangi erinçle gitmeliyim? Eksik yanlarımı tamamlamak için nasıl bütünlemeliyim kendimi? Ne kadar meşakkatli ve uzun olursa olsun, zorluğuna göğüs germeli, kararlı adımlarla yola revan olmalıyım. Elbette kolay değil çıkacağım yol! Taş mı, toprak mı, boran mı, fırtına mı bilinmez! ... Şamar atılmıştı suratıma sanki! Tepemden bir balyoz yemiş gibiydim. Bardağı elinden düşüren çocuk, öğretmeninden disiplin cezası almış öğrenci, ev sahibine küstahlık yapan misafir... Boşuna yola çıkmaya, arpanın hesabını yapmaya kalkma! Arpa bile boyunu aştı. İçsel yolculuğa çıkmaya kalkma! Kırk fırın ekmek yemen, hatta bir kırk yıl daha bu uğurda yol yürümen gerek, insan olmaya. Hayfa ki, ben deli olmaya bile bir arpa boyu yol alamadım.


Arpa Boyu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Arpa Boyu


Arpa Boyu Kitabı İndirme Linkleri


Arpa Boyu Pdf İndirme Linkleri

Arpa Boyu Yandex Disk Pdf İndir

Arpa Boyu Google Drive Pdf İndir


Arpa Boyu Epub İndirme Linkleri

Arpa Boyu Yandex Disk Ebup İndir

Arpa Boyu Google Drive Epub İndir


Arpa Boyu Mobi İndirme Linkleri


Arpa Boyu Yandex Disk Mobi İndir

Arpa Boyu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Arpa Boyu Etiketleri

Arpa Boyu kitabı hakkında genel bilgiler, Arpa Boyu kitabının yazarı kimdir, Arpa Boyu kitabının özeti, Arpa Boyu pdf indirme linki, Arpa Boyu epub indirme linki, Arpa Boyu mobi indirme linki, Arpa Boyu kitabını indir, Arpa Boyu kitabı tanıtım bülteni, Arpa Boyu arka kapak yazısı, Arpa Boyu kitabı kaç sayfa, Arpa Boyu hangi yayınevi tarafından basıldı, Arpa Boyu kitabının türü nedir, Arpa Boyu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU