-->

Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) kitabını inceleyeceğiz. Cemil Kavukçu tarafından yazılan Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) kitabı 2018-01-17 tarihinde yayınlanmıştır. Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cemil Kavukçu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Kitabı Tanıtım Bülteni

Cemil Kavukçu tarafından kaleme alınmış Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Edebiyat dünyasına son yıllarda katılan ve yazdığı öykülerle büyük ilgi toplayan Cemil Kavukçu'yu, Can Yayınları'nda ilk kez Uzak Noktalara Doğru adlı bu öykü kitabıyla tanıtmıştık. Daha sonra Yalnız Uyuyanlar İçin adlı ikinci öykü kitabını çıkardık. Cemil Kavukçu, değişik kurgulu, buruk bir tat bırakan öykülerinde, okuru, nasıl bir serüvene doğru sürükleneceğini bilemediği bir yolculuğa çıkarıyor. Öykünün, bittiği yerde başladığı izlenimini ediniyor okur ve yazarın bıraktığı yerden alıp sürdürmek istiyor öyküyü. Kesin bir sonuca bağlanamayan dertler, düşler, umutlar dile getiriliyor bu öykülerde. Ders vermeye kalkışmıyor yazar, yol göstermek istemiyor; anlatımı paylaşması, öyküyü sürdürmesi için kışkırtıyor sanki okuru. Kendilerine doğru yolculuklar tasarlayan insanların öyküsü anlatılıyor kitap boyunca; kimi öykülerde hiç başlamıyor bu yolculuk, kimileriyse yarı yolda yitip gidiyorlar. Yolculuğu sürdürenlerin varacakları nokta ise belli değil. 1987 Yaşar Nabi Nayır Öykü Ödülü sahibi bu genç usta, Uzak Noktalara Doğru adlı bu kitabıyla 1996 Sait Faik Öykü Ödülü'nü de kazandı. Bol ödüllü Cemil Kavukçu'nun bu güzel kitabının yeni basımını kıvançla sunuyoruz.


Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz)


Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Kitabı İndirme Linkleri


Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Pdf İndirme Linkleri

Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Yandex Disk Pdf İndir

Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Google Drive Pdf İndir


Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Epub İndirme Linkleri

Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Yandex Disk Ebup İndir

Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Google Drive Epub İndir


Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Mobi İndirme Linkleri


Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Yandex Disk Mobi İndir

Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) Etiketleri

Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) kitabı hakkında genel bilgiler, Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) kitabının yazarı kimdir, Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) kitabının özeti, Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) pdf indirme linki, Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) epub indirme linki, Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) mobi indirme linki, Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) kitabını indir, Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) kitabı tanıtım bülteni, Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) arka kapak yazısı, Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) kitabı kaç sayfa, Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) hangi yayınevi tarafından basıldı, Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) kitabının türü nedir, Uzak Noktalara Doğru (Ciltsiz) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU