-->

Vabeste Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Vabeste Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Vabeste kitabını inceleyeceğiz. Francesc Miralles tarafından yazılan Vabeste kitabı 2017-06-22 tarihinde yayınlanmıştır. Vabeste kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PENA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Vabeste hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Francesc Miralles tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Vabeste Kitabı Tanıtım Bülteni

Francesc Miralles tarafından kaleme alınmış Vabeste kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Dünyanın en güzel yeri işte tam burası!   Tüm ailesini bir kazada kaybeden 36 yaşındaki Iris hayatının paramparça olduğunu düşünmektedir. Gri ve soğuk bir öğleden sonrasında, dünyanın onun için hiçbir anlamının olmadığı bir günde, bir daha eve dönmemek üzere sokaklara çıkar.    Tam delice bir şey yapmayı aklından geçirirken sokakta daha önce hiç farkına varmadığı bir kafe görür. Kafenin ilginç bir adı vardır: Dünyanın en güzel yeri işte tam da burası. Kafe o kadar ilgisini çeker ki hemen içeri girer. Kafede Luca isminde bir İtalyan'la karşılaşır ve altı gün boyunca kafenin altı farklı masasında onunla sohbet eder. İşte tam da bu noktada başlayan harika şeyler bu kafeye vabeste idi...   "Mutluluk üzerine küçük bir ders veren ve kalbe işleyen bir hikâye." AQUA   "Okuyanın hayatını değiştirecek içeriğe sahip nadir kitaplardan biri…" CUERPO MENTE   "Gündelik hayatta mutluluğa ulaşmanın sırrı burada." MENTE SANA   "Toplumun hırçın doğasını kıran spritüel ve psikolojik bir terapi." PSYCHOLOGIES   "İlham verici bir roman… Gündelik mutluluk üzerine kısa bir ders veriyor…" SALUD VITAL


Vabeste Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Vabeste


Vabeste Kitabı İndirme Linkleri


Vabeste Pdf İndirme Linkleri

Vabeste Yandex Disk Pdf İndir

Vabeste Google Drive Pdf İndir


Vabeste Epub İndirme Linkleri

Vabeste Yandex Disk Ebup İndir

Vabeste Google Drive Epub İndir


Vabeste Mobi İndirme Linkleri


Vabeste Yandex Disk Mobi İndir

Vabeste Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Vabeste Etiketleri

Vabeste kitabı hakkında genel bilgiler, Vabeste kitabının yazarı kimdir, Vabeste kitabının özeti, Vabeste pdf indirme linki, Vabeste epub indirme linki, Vabeste mobi indirme linki, Vabeste kitabını indir, Vabeste kitabı tanıtım bülteni, Vabeste arka kapak yazısı, Vabeste kitabı kaç sayfa, Vabeste hangi yayınevi tarafından basıldı, Vabeste kitabının türü nedir, Vabeste kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU