-->

Tanrıların Tohumu Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Tanrıların Tohumu Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Tanrıların Tohumu kitabını inceleyeceğiz. Herbert George Wells tarafından yazılan Tanrıların Tohumu kitabı 2019-03-29 tarihinde yayınlanmıştır. Tanrıların Tohumu kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Tanrıların Tohumu hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Herbert George Wells tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Tanrıların Tohumu Kitabı Tanıtım Bülteni

Herbert George Wells tarafından kaleme alınmış Tanrıların Tohumu kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Eğer Wells olmasaydı, çağdaş bilimkurgu da olmazdı." –Kingsley Amis   "Geleceğin, insanların hayal ettiği gibi parlak olmayacağını öngören Wells'i okumak, yaptığım en iyi keşiflerden biriydi." –George Orwell   H. G. Wells, bilimkurgunun atası, türe adını altın harflerle yazdırmış en büyük yazarlardan. Zaman Makinesi, Görünmez Adam, Doktor Moreau'nun Adası ve Dünyalar Savaşı gibi eserleri ve düşünceleriyle âdeta zamanın ötesinden gelen bir yazar olan Wells, Tanrıların Tohumu'nda ters giden bilimsel gelişmelerin, kırılgan bir ırk olan insanlığı nasıl yıkıma sürükleyeceğini anlatıyor.   Sevimsiz oldukları söylenebilecek iki biliminsanı Profesör Redwood ve Bay Bensington gözden uzakta çalışmalarını sürdürüyorlardı. Bu sırada keşfettikleri Herakleophorbia, namı diğer Devtohumu ile insan evrimindeki en büyük gelişmenin altına imza attılar. Bu tohum sayesinde daha zeki, daha güçlü süper insanlar geliştirilebilecekti.   Ancak göz ardı ettikleri bir şey vardı: Bilim, insanlığa boyun eğmeyecekti. Bu icat sayesinde insanlar ve hayvanlar kontrolün ötesinde büyüyecek, bu besini tüketen devler ile normal toplum arasına sınırlar çekilecek ve bu farklılığın getirdiği kaos, insanlığı yavaş yavaş ele geçirecekti.   Wells'in 1904 yılında, yani genetiği değiştirilmiş besinlerin tüketilmeye başlamasından uzun yıllar önce yazdığı Tanrıların Tohumu, bilimkurgunun günümüz biliminin dahi kafa yorduğu konulara değinen gizli hazinelerinden biri.


Tanrıların Tohumu Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Tanrıların Tohumu


Tanrıların Tohumu Kitabı İndirme Linkleri


Tanrıların Tohumu Pdf İndirme Linkleri

Tanrıların Tohumu Yandex Disk Pdf İndir

Tanrıların Tohumu Google Drive Pdf İndir


Tanrıların Tohumu Epub İndirme Linkleri

Tanrıların Tohumu Yandex Disk Ebup İndir

Tanrıların Tohumu Google Drive Epub İndir


Tanrıların Tohumu Mobi İndirme Linkleri


Tanrıların Tohumu Yandex Disk Mobi İndir

Tanrıların Tohumu Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Tanrıların Tohumu Etiketleri

Tanrıların Tohumu kitabı hakkında genel bilgiler, Tanrıların Tohumu kitabının yazarı kimdir, Tanrıların Tohumu kitabının özeti, Tanrıların Tohumu pdf indirme linki, Tanrıların Tohumu epub indirme linki, Tanrıların Tohumu mobi indirme linki, Tanrıların Tohumu kitabını indir, Tanrıların Tohumu kitabı tanıtım bülteni, Tanrıların Tohumu arka kapak yazısı, Tanrıların Tohumu kitabı kaç sayfa, Tanrıların Tohumu hangi yayınevi tarafından basıldı, Tanrıların Tohumu kitabının türü nedir, Tanrıların Tohumu kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU