-->

Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi kitabını inceleyeceğiz. Ruth Hogan tarafından yazılan Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi kitabı 2018-11-16 tarihinde yayınlanmıştır. Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NEMESİS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ruth Hogan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Kitabı Tanıtım Bülteni

Ruth Hogan tarafından kaleme alınmış Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hepimiz kaybolan yanımız bulunsun diye bekleriz… Hikâyeleriyle okurlarının yüreğine dokunan ünlü yazarAnthony Peardew, yıllarını büyük bir trajedinin baş kahramanı olarak geçirmiştir. Kaleminden dökülen kelimeler yaralarını ve yaptığı için kendini asla affetmediği o hatayı insanlara anlatır uzun zaman boyunca. Anthony, tıpkı kendisi gibi yolunu kaybeden anıların bekçisidir. Sıradan bir insana önemsiz görünse de bir başkası için ne kadar kıymetli olabileceğini ancak Anthony gibilerin tahmin edebileceği unutulmuş eşyaları toplar, biriktirir ve özenle saklar. O eşyalara o kadar değer verir ki, kaleminin ustalığını her biri için ayrı ayrı konuşturarak hepsine hikâyeler yazar. Ömrünün son demlerinde olduğunu hisseden Anthony, yaptığı için kendini asla affetmediği hatasını, başkalarına ait sahipsiz eşyaları toplayıp onları bir gün yeniden ait oldukları yere ulaştırma umudunu büyüterek telafi edebileceğine inanmaktadır. Kendisinin yeterince zamanı kalmamış olsa da, kızı gibi sevdiği yardımcısı Laura'nın bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine emindir. Laura, hayatın hırpaladığı o kırgın kadınlardan biridir. Kendi yaralarını Anthony'nin yanında ve onun naif dünyasında çalışarak iyileştirmeyi başarmış bu kadın, çok sevdiği Anthony'nin son arzusunu yerine getirmeye ve onu –daha önce başkalarına yaptığı gibi– hayal kırıklığına uğratmamaya kararlıdır. Adım attığı bu yolda karşısına çıkacak olan tesadüfler ise kaderinin değişmeye başladığını gösterecektir.  


Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi


Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Kitabı İndirme Linkleri


Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Pdf İndirme Linkleri

Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Yandex Disk Pdf İndir

Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Google Drive Pdf İndir


Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Epub İndirme Linkleri

Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Yandex Disk Ebup İndir

Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Google Drive Epub İndir


Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Mobi İndirme Linkleri


Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Yandex Disk Mobi İndir

Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi Etiketleri

Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi kitabı hakkında genel bilgiler, Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi kitabının yazarı kimdir, Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi kitabının özeti, Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi pdf indirme linki, Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi epub indirme linki, Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi mobi indirme linki, Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi kitabını indir, Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi kitabı tanıtım bülteni, Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi arka kapak yazısı, Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi kitabı kaç sayfa, Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi hangi yayınevi tarafından basıldı, Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi kitabının türü nedir, Yolunu Kaybeden Anıların Bekçisi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU