-->

Zaman Dönümü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zaman Dönümü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zaman Dönümü kitabını inceleyeceğiz. Mustafa Necati Sepetçioğlu tarafından yazılan Zaman Dönümü kitabı 2011-08-03 tarihinde yayınlanmıştır. Zaman Dönümü kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup İRFAN YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zaman Dönümü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mustafa Necati Sepetçioğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zaman Dönümü Kitabı Tanıtım Bülteni

Mustafa Necati Sepetçioğlu tarafından kaleme alınmış Zaman Dönümü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Paşanın davranışı..? Bilmiyorum, bana ters geliyor. Diyor ki; Hıristiyanlar da bizim yurddaşlarımızdır, aman incinmesinler...kırılmasınlar, buruncukları kanamasın! Yarın Ahiret'te sorulursaymış ki kilise de benim bir ayrı evimdir, bu papazlar da din adamıdır; ilahi düzeni savunurlar, neden onları tedirgin edersin, veya ettin? Üstelik canları malları sana emanet edilmişti, neden gözetmedin? Kıyamet Günü böyle sorularla karşılaşınca cevap veremez imiş... Eh, padişah da yüz yıl önce neredeyse... Hoş tutulsunlar diye ferman yollamış ya!." Bre Mehmedim, akıl alacak iş mi şimdi bu? Ya Allah sormaz mı; önce şu benim Türkmen milletimi neden acımasız papazın, Frenkin tıynetsizliğine karşı korumadın bte paşa?... Diye.. Der ve sorarsa ne yapacak o vakit?" Biraz öfkelice sorulmuştu ama Boyacı Ahmed Ağa kendi sorusunun cevabını öfkesiz verdi; "Tabiii senin paşanın sırtını okşayıp sakalına inci dizildikçe kiliseye ne diyeiblir ki? Karşısında iki büklüm olduklarını görüyor ya Kocabaşların, arkasından hançer bileyledikleri kimin umurunda?...


Zaman Dönümü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zaman Dönümü


Zaman Dönümü Kitabı İndirme Linkleri


Zaman Dönümü Pdf İndirme Linkleri

Zaman Dönümü Yandex Disk Pdf İndir

Zaman Dönümü Google Drive Pdf İndir


Zaman Dönümü Epub İndirme Linkleri

Zaman Dönümü Yandex Disk Ebup İndir

Zaman Dönümü Google Drive Epub İndir


Zaman Dönümü Mobi İndirme Linkleri


Zaman Dönümü Yandex Disk Mobi İndir

Zaman Dönümü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zaman Dönümü Etiketleri

Zaman Dönümü kitabı hakkında genel bilgiler, Zaman Dönümü kitabının yazarı kimdir, Zaman Dönümü kitabının özeti, Zaman Dönümü pdf indirme linki, Zaman Dönümü epub indirme linki, Zaman Dönümü mobi indirme linki, Zaman Dönümü kitabını indir, Zaman Dönümü kitabı tanıtım bülteni, Zaman Dönümü arka kapak yazısı, Zaman Dönümü kitabı kaç sayfa, Zaman Dönümü hangi yayınevi tarafından basıldı, Zaman Dönümü kitabının türü nedir, Zaman Dönümü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU