-->

Zerya & Serhat’ta Bir Gün Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zerya & Serhat'ta Bir Gün Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zerya & Serhat'ta Bir Gün kitabını inceleyeceğiz. Deniz Faruk Zeren tarafından yazılan Zerya & Serhat'ta Bir Gün kitabı 2016-04-15 tarihinde yayınlanmıştır. Zerya & Serhat'ta Bir Gün kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup PATİKA KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zerya & Serhat'ta Bir Gün hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Deniz Faruk Zeren tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zerya & Serhat'ta Bir Gün Kitabı Tanıtım Bülteni

Deniz Faruk Zeren tarafından kaleme alınmış Zerya & Serhat'ta Bir Gün kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Dayı" dedi yaşlı adama, "Kaşkol Dağı'na, dağın eteğindeki o köye niye varamadım ben, ne tarafta kaldı ora?" diye sordu. Yaşlı adam Selim'in ekmeği dişlerinin arasına alıp koparışını izledi, ekmeğe saygılıydı bu çocuk, dişlerinin arasında kırmızı ipek gibi toprağı gördü, sevindi, "Orda öyle bir dağ yok, öyle bir köy yok" dedi. "Askerler kendileri uydurup, kendileri inanıyorlar olduğuna" dedi. Ekmek Selim'in boğazında kaldı. Durdu inmedi aşağıya. "Biz Kaşkol Dağı'nı görüyorduk hep karşıda, dürbünle" diyebildi yutkunarak. "Kaşkol Dağı değil orası, gariban bir tepe ora", dedi orta yaşlı adam, "O kadar büyük gariban tepe mi olur dayı?" dedi Selim. "Tepe değil, askerin korkusu büyüktür, umudu yoktur, sığınağı yoktur, kafasında öyle bir köy yaratır, ona sığınır" dedi yaşlı adam, ağzındaki lokma boğazından aşağı kayarak indi Selim'in. Yutkundu.   Deniz Faruk Zeren öykü ile yol almaya, hayatın ve kavganın en insani hallerine dokunmaya Zerya ile devam ediyor. Zerya, Yasak Kitap'tan sonra yazarımızın ikinci öykü kitabı. Bu uzun öykünün ilginizi çekeceğine inanıyoruz...


Zerya & Serhat'ta Bir Gün Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zerya & Serhat'ta Bir Gün


Zerya & Serhat'ta Bir Gün Kitabı İndirme Linkleri


Zerya & Serhat'ta Bir Gün Pdf İndirme Linkleri

Zerya & Serhat'ta Bir Gün Yandex Disk Pdf İndir

Zerya & Serhat'ta Bir Gün Google Drive Pdf İndir


Zerya & Serhat'ta Bir Gün Epub İndirme Linkleri

Zerya & Serhat'ta Bir Gün Yandex Disk Ebup İndir

Zerya & Serhat'ta Bir Gün Google Drive Epub İndir


Zerya & Serhat'ta Bir Gün Mobi İndirme Linkleri


Zerya & Serhat'ta Bir Gün Yandex Disk Mobi İndir

Zerya & Serhat'ta Bir Gün Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zerya & Serhat'ta Bir Gün Etiketleri

Zerya & Serhat'ta Bir Gün kitabı hakkında genel bilgiler, Zerya & Serhat'ta Bir Gün kitabının yazarı kimdir, Zerya & Serhat'ta Bir Gün kitabının özeti, Zerya & Serhat'ta Bir Gün pdf indirme linki, Zerya & Serhat'ta Bir Gün epub indirme linki, Zerya & Serhat'ta Bir Gün mobi indirme linki, Zerya & Serhat'ta Bir Gün kitabını indir, Zerya & Serhat'ta Bir Gün kitabı tanıtım bülteni, Zerya & Serhat'ta Bir Gün arka kapak yazısı, Zerya & Serhat'ta Bir Gün kitabı kaç sayfa, Zerya & Serhat'ta Bir Gün hangi yayınevi tarafından basıldı, Zerya & Serhat'ta Bir Gün kitabının türü nedir, Zerya & Serhat'ta Bir Gün kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU