-->

Ellerin Elime Değdiği Zaman Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ellerin Elime Değdiği Zaman Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ellerin Elime Değdiği Zaman kitabını inceleyeceğiz. Mustafa Soyuer tarafından yazılan Ellerin Elime Değdiği Zaman kitabı 2019-05-01 tarihinde yayınlanmıştır. Ellerin Elime Değdiği Zaman kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup KUTU YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ellerin Elime Değdiği Zaman hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mustafa Soyuer tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ellerin Elime Değdiği Zaman Kitabı Tanıtım Bülteni

Mustafa Soyuer tarafından kaleme alınmış Ellerin Elime Değdiği Zaman kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Hem ne kadar uzağa gidebilirdin ki benden? Yaşıyorsak aynı gurbeti yaşıyor, kavuşuyorsak aynı sılaya kavuşuyorduk. Sen orada grip olsan ben burada burnumu çekiyordum. Sen orada azıcık üşüsen ben burada paltomun yakasını kaldırıyordum. Bir yere geç kalsan sen orada, ben burada saatime bakıyordum. Farzımuhal sen orada balkona çıksan benim burada başım dönüyordu. Ama sen bilmiyordun, kimseler bilmiyordu." (Uzayıp Giden O Tren Yolları)


Ellerin Elime Değdiği Zaman Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ellerin Elime Değdiği Zaman


Ellerin Elime Değdiği Zaman Kitabı İndirme Linkleri


Ellerin Elime Değdiği Zaman Pdf İndirme Linkleri

Ellerin Elime Değdiği Zaman Yandex Disk Pdf İndir

Ellerin Elime Değdiği Zaman Google Drive Pdf İndir


Ellerin Elime Değdiği Zaman Epub İndirme Linkleri

Ellerin Elime Değdiği Zaman Yandex Disk Ebup İndir

Ellerin Elime Değdiği Zaman Google Drive Epub İndir


Ellerin Elime Değdiği Zaman Mobi İndirme Linkleri


Ellerin Elime Değdiği Zaman Yandex Disk Mobi İndir

Ellerin Elime Değdiği Zaman Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ellerin Elime Değdiği Zaman Etiketleri

Ellerin Elime Değdiği Zaman kitabı hakkında genel bilgiler, Ellerin Elime Değdiği Zaman kitabının yazarı kimdir, Ellerin Elime Değdiği Zaman kitabının özeti, Ellerin Elime Değdiği Zaman pdf indirme linki, Ellerin Elime Değdiği Zaman epub indirme linki, Ellerin Elime Değdiği Zaman mobi indirme linki, Ellerin Elime Değdiği Zaman kitabını indir, Ellerin Elime Değdiği Zaman kitabı tanıtım bülteni, Ellerin Elime Değdiği Zaman arka kapak yazısı, Ellerin Elime Değdiği Zaman kitabı kaç sayfa, Ellerin Elime Değdiği Zaman hangi yayınevi tarafından basıldı, Ellerin Elime Değdiği Zaman kitabının türü nedir, Ellerin Elime Değdiği Zaman kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU