-->

Wedding Barikatları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Wedding Barikatları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Wedding Barikatları kitabını inceleyeceğiz. Klaus Neukrantz tarafından yazılan Wedding Barikatları kitabı 2018-05-17 tarihinde yayınlanmıştır. Wedding Barikatları kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YORDAM KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Wedding Barikatları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Klaus Neukrantz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Wedding Barikatları Kitabı Tanıtım Bülteni

Klaus Neukrantz tarafından kaleme alınmış Wedding Barikatları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Berlin'de bir sokağın, 1929 Mayıs günlerinde geçen romanı"dır bu… Emekçilerin mücadelesinin ve "sosyal demokrat ihanetin" romanı… Yasakların ve yasaklara karşı kavgada ısrarın romanıdır bu… Yasaklanmış bir yürüyüşe hazırlıkların, uykusuz geçen gecelerin, emekçileri yürüyüşe ikna etmekle ve sosyal demokrat ihaneti anlatmakla geçen gündüzlerin… Polis zulmünün, copların, gözaltıların, orantısız şiddetin, işkencelerin romanıdır bu… Polis zulmüne karşı direnişin, kararlılığın ve barikatların… Birlik, mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs'ın romanıdır bu… Birliğin, mücadelenin ve dayanışmanın somutlaşmasının… Sıradan işçilerin, hamalların, tesisatçıların, işsizlerin, gençlerin, kadınların romanıdır bu… Sıradan bir inşaat işçisinin, bizzat kavganın içinde bir öndere dönüşmesinin… Görünürde gaddar, zalim, hunhar bir emniyet müdürünün ve ondan aldıkları emirle keyfî şiddet uygulayan amir ve memurların romanıdır bu… Gerçekte onların arkasındaki güçlerin, devletin, hükümetin, SPD'nin ve sermayenin… "1929 Mayıs günlerinde Berlin'de polisin vurduğu 33 kişinin hafızalardan silinmesi imkânsız devrimci mücadelelerinin anısına" kaleme alınmış bir romandır bu… Tüm devrim şehitlerinin anısına saygının romanı! "Ölüm sessizliğine bürünmüş, abluka altındaki mahallede, belki de polisin birkaç yüz metre ötede makineli tüfekleri varken, insan nasıl olur da gecenin bir yarısı Enternasyonal'i söylemeye başlar ki! Yapılacak bir şey yoktu! Kurak, susuz toprak nasıl suyu kana kana içerse, melodi de insanlara ve koca sokağa sıçrayıverdi."


Wedding Barikatları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Wedding Barikatları


Wedding Barikatları Kitabı İndirme Linkleri


Wedding Barikatları Pdf İndirme Linkleri

Wedding Barikatları Yandex Disk Pdf İndir

Wedding Barikatları Google Drive Pdf İndir


Wedding Barikatları Epub İndirme Linkleri

Wedding Barikatları Yandex Disk Ebup İndir

Wedding Barikatları Google Drive Epub İndir


Wedding Barikatları Mobi İndirme Linkleri


Wedding Barikatları Yandex Disk Mobi İndir

Wedding Barikatları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Wedding Barikatları Etiketleri

Wedding Barikatları kitabı hakkında genel bilgiler, Wedding Barikatları kitabının yazarı kimdir, Wedding Barikatları kitabının özeti, Wedding Barikatları pdf indirme linki, Wedding Barikatları epub indirme linki, Wedding Barikatları mobi indirme linki, Wedding Barikatları kitabını indir, Wedding Barikatları kitabı tanıtım bülteni, Wedding Barikatları arka kapak yazısı, Wedding Barikatları kitabı kaç sayfa, Wedding Barikatları hangi yayınevi tarafından basıldı, Wedding Barikatları kitabının türü nedir, Wedding Barikatları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU