-->

One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası kitabını inceleyeceğiz. Eiiçiro Oda tarafından yazılan One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası kitabı 2015-01-29 tarihinde yayınlanmıştır. One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup GEREKLİ ŞEYLER yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Eiiçiro Oda tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Kitabı Tanıtım Bülteni

Eiiçiro Oda tarafından kaleme alınmış One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

JAPONYA'NIN EN ÇOK OKUNAN KİTABI TÜRKİYE'DE! 24 Aralık 1997 yılında ilk cildi Japonya'da yayınlanan "One Piece" Japonya tarihinin gelmiş geçmiş en çok satan kitabı olma rekorunu elinde tutuyor. Kasım 2011'de 64. Cildi yayınlanan serinin Japonya'da toplamda 250 milyondan fazla sattığı bilinmekte. Serinin 61. Cildi ise tek kitap bazında 3.8 milyon adet satarak Japonya'nın en çok satan kitabı ünvanını taşımakta. Onu 60. Cilt (3.4 milyon), 59. Cilt (3.2 milyon), 57. Cilt (3 milyon) ve Harry Potter Zümrüdüanka Yoldaşlığı (2.9 milyon) takip etmektedir. Dünya çapında da en çok okunan manga'lardan biri olan "One Piece" temel olarak Monkey D. Luffy adlı 17 yaşında, doğa üstü bir meyveyi yedikten sonra elastik özellikler kazanan bir gencin korsanlar kralı olma çabasını anlatır. Vaktinde Türk televizyonlarında da yayınlanan animesi de Türk seyircisi tarafından da bilinmektedir. İsyancı birliğiyle kraliyet ordusu, baroque works'ün kışkırtmasıyla çarpışmanın eşiğine gelmiştir. İsyanı durdurabilmek için bir an önce bay 0'ın bulunduğu raınbase'e ulaşmaya çalışan luffy ve tayfası tuzağa düşüp yakalanırlar. Tek parçalık gizli hazine one pıece hakkında bir okyanus macerası.


One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası


One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Kitabı İndirme Linkleri


One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Pdf İndirme Linkleri

One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Yandex Disk Pdf İndir

One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Google Drive Pdf İndir


One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Epub İndirme Linkleri

One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Yandex Disk Ebup İndir

One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Google Drive Epub İndir


One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Mobi İndirme Linkleri


One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Yandex Disk Mobi İndir

One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası Etiketleri

One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası kitabı hakkında genel bilgiler, One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası kitabının yazarı kimdir, One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası kitabının özeti, One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası pdf indirme linki, One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası epub indirme linki, One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası mobi indirme linki, One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası kitabını indir, One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası kitabı tanıtım bülteni, One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası arka kapak yazısı, One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası kitabı kaç sayfa, One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası hangi yayınevi tarafından basıldı, One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası kitabının türü nedir, One Piece 19. Cilt - İsyan Dalgası kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU