-->

Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) kitabını inceleyeceğiz. Hüseyin Rahmi Gürpınar tarafından yazılan Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) kitabı 2015-04-03 tarihinde yayınlanmıştır. Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup BİLGE KÜLTÜR SANAT yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hüseyin Rahmi Gürpınar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Kitabı Tanıtım Bülteni

Hüseyin Rahmi Gürpınar tarafından kaleme alınmış Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Neriman çalıştığı evin kızı ölünce başka bir yerde çalışmaya karar verir. Kalabalık bir aileye hizmetçi olarak gider. Hizmetçi kıza evin beyi Nihat âşık olur. Nihat Bey'in eşi Talât Hanım, kocasını elden kaçırmamak için onun âşık olduğu hizmetçi kızı bizzat istemeyi dahi göze alır. Neriman'ın bu teklife cevabı ne olacaktır? Talât Hanım'la Nihat Bey'in bütün bu yaşananlardan sonra evlilikleri nasıl yürümüştür? Bu soruların cevabını bulacağınız Nimetşinas romanı "kadınlığın yüceliğini takdir ettirerek birkaç damla gözyaşı döktürecek" başarılı bir romandır. Romanda Hasna Hanım'ın vapura biniş sahnesi okuyucuyu eski günlere götürecek ve gülümsetecektir.


Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin)


Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Kitabı İndirme Linkleri


Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Pdf İndirme Linkleri

Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Yandex Disk Pdf İndir

Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Google Drive Pdf İndir


Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Epub İndirme Linkleri

Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Yandex Disk Ebup İndir

Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Google Drive Epub İndir


Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Mobi İndirme Linkleri


Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Yandex Disk Mobi İndir

Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) Etiketleri

Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) kitabı hakkında genel bilgiler, Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) kitabının yazarı kimdir, Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) kitabının özeti, Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) pdf indirme linki, Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) epub indirme linki, Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) mobi indirme linki, Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) kitabını indir, Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) kitabı tanıtım bülteni, Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) arka kapak yazısı, Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) kitabı kaç sayfa, Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) hangi yayınevi tarafından basıldı, Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) kitabının türü nedir, Nimetşinas (Sadeleştirilmiş Metin) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU