-->

Ahmet Müfit Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ahmet Müfit Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ahmet Müfit kitabını inceleyeceğiz. Cem Arda tarafından yazılan Ahmet Müfit kitabı 2015-04-09 tarihinde yayınlanmıştır. Ahmet Müfit kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup DESTEK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ahmet Müfit hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cem Arda tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ahmet Müfit Kitabı Tanıtım Bülteni

Cem Arda tarafından kaleme alınmış Ahmet Müfit kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Otuz beş yıllık gazetecilik yaşamından sonra bir seyahate çıkmaya karar veren Cem Arda, hangi şehre gideceğine karar vermek için internette gezindiği sırada, 1951 yılına ait Hamburger Abendblatt gazetesinde bir isim ilgisini çeker. İkinci Dünya Savaşı sonrasında yokluk içindeki Almanya'da Ahmet Müfit isimli bir Türk; 51 model, üstü açılır kırmızı bir Pontiac'ın direksiyonuna oturmuş, adeta kendisine el sallıyordur. Cem Arda, gazetecilik merakı içinde bu çağrıya karşı koyamayarak, kırmızı Pontiac'ın peşine düşer. Uzun boyu, düzgün fiziği, gür siyah saçları ve kömür karası gözleriyle kadınların gönüllerinde hemen yer bulan çapkın bir denizci, romantik bir aşık ve fedakar bir arkadaş olan kahramanımızın soluksuz okuyacağınız hikayesi... Ahmet Müfit...  


Ahmet Müfit Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ahmet Müfit


Ahmet Müfit Kitabı İndirme Linkleri


Ahmet Müfit Pdf İndirme Linkleri

Ahmet Müfit Yandex Disk Pdf İndir

Ahmet Müfit Google Drive Pdf İndir


Ahmet Müfit Epub İndirme Linkleri

Ahmet Müfit Yandex Disk Ebup İndir

Ahmet Müfit Google Drive Epub İndir


Ahmet Müfit Mobi İndirme Linkleri


Ahmet Müfit Yandex Disk Mobi İndir

Ahmet Müfit Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ahmet Müfit Etiketleri

Ahmet Müfit kitabı hakkında genel bilgiler, Ahmet Müfit kitabının yazarı kimdir, Ahmet Müfit kitabının özeti, Ahmet Müfit pdf indirme linki, Ahmet Müfit epub indirme linki, Ahmet Müfit mobi indirme linki, Ahmet Müfit kitabını indir, Ahmet Müfit kitabı tanıtım bülteni, Ahmet Müfit arka kapak yazısı, Ahmet Müfit kitabı kaç sayfa, Ahmet Müfit hangi yayınevi tarafından basıldı, Ahmet Müfit kitabının türü nedir, Ahmet Müfit kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU