-->

Olmazsa Yeniden Dene! Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Olmazsa Yeniden Dene! Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Olmazsa Yeniden Dene! kitabını inceleyeceğiz. C. Erdal Aykaç tarafından yazılan Olmazsa Yeniden Dene! kitabı 2010-06-18 tarihinde yayınlanmıştır. 239 sayfa olarak yayınlanan Olmazsa Yeniden Dene! kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup ALAN YAYINCILIK-KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Olmazsa Yeniden Dene! hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca C. Erdal Aykaç tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Olmazsa Yeniden Dene! Kitabı Tanıtım Bülteni

C. Erdal Aykaç tarafından kaleme alınmış Olmazsa Yeniden Dene! kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

1970'li yılların ikinci yarısı boyunca Türkiye'de yaşanan büyük alt üst oluştan en çok etkilenen şehirlerden birisi de Adana olmuştu. Kentin bu yıllardaki abartılı çatışmaya son derece elverişli coğrafi yerleşimini bir de `delikanlılık` davranış kodları tamamladığında 12 Eylül darbesine giden süreçteki küçük çapı çoktan aşmış bir iç savaşın gerekli unsurları tamamlanmış sayilabilirdi. Giderek saflaşan insanlar arasındaki mücadele bölgenin kendi özellikleriyle birleşince ortaya son derece sert bir iklim ve bunun silaha yatkın insanlarının fütursuz savaşı çıktı. Bu Kitap, 20 yaşına bile basmamış Devrimci Yol saflarındaki bir Adana delikanlısının gözünden bir yazılı tarih anlatımı olarak da görülebilecek kitap ayrıca belki de benzeri olmayan başka bir şeye yataklık ediyor. Erdal Aykaç birincisi 1980 ortasında Adana Cezaevi'nden ikincisi de tekrar yakalanıp gönderildiği Kırşehir Cezaevi'nden 1988 yılında kendi ifadesiyle dünyanın en uzun tünelini kazarak kaçışını bütün detaylarıyla anlatıyor. Bu firarların aslında dışardan görüldüğünün aksine ne denli tesadüflerle iç içe yaşandığını, tünellerin kazılış sürecini, tünel kazım tekniklerini, yaşanan aksilikleri ve nihayet ikinci firarından sonra ülkesini terk etmek zorunda kalmasının hüznünü bütün içtenliğiyle anlatıyor. Bu kısa zaman diliminde mücadele arkadaşlarının hafızalarında hala canlı yer tutan kimi isimleri de bulabilecek ve cezaevi yaşamı, koşulları, idamları istenen genç insanların duygularını, Veysel Güney, Ali Aktaş ve Mustafa Özenç'in idama gidiş süreçlerini, Mustafa Özenç ve Ali Aktaş'ın idam gecelerini ve nihayet bu firarların kimi bilinmeyen detaylarını öğrenme imkanını bulabileceksiniz. Sisler ardındaki bir dönemin genç bir militanın gözünden aralanmış perdesi soluksuz bir okuma vaad ediyor. Hüzün, kararlılık, hafıza tazelemesi ve belki de yitirdiği bazı arkadaşlarına bir saygı duruşu...


Olmazsa Yeniden Dene! Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Olmazsa Yeniden Dene!


Olmazsa Yeniden Dene! Kitabı İndirme Linkleri


Olmazsa Yeniden Dene! Pdf İndirme Linkleri

Olmazsa Yeniden Dene! Yandex Disk Pdf İndir

Olmazsa Yeniden Dene! Google Drive Pdf İndir


Olmazsa Yeniden Dene! Epub İndirme Linkleri

Olmazsa Yeniden Dene! Yandex Disk Ebup İndir

Olmazsa Yeniden Dene! Google Drive Epub İndir


Olmazsa Yeniden Dene! Mobi İndirme Linkleri


Olmazsa Yeniden Dene! Yandex Disk Mobi İndir

Olmazsa Yeniden Dene! Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Olmazsa Yeniden Dene! Etiketleri

Olmazsa Yeniden Dene! kitabı hakkında genel bilgiler, Olmazsa Yeniden Dene! kitabının yazarı kimdir, Olmazsa Yeniden Dene! kitabının özeti, Olmazsa Yeniden Dene! pdf indirme linki, Olmazsa Yeniden Dene! epub indirme linki, Olmazsa Yeniden Dene! mobi indirme linki, Olmazsa Yeniden Dene! kitabını indir, Olmazsa Yeniden Dene! kitabı tanıtım bülteni, Olmazsa Yeniden Dene! arka kapak yazısı, Olmazsa Yeniden Dene! kitabı kaç sayfa, Olmazsa Yeniden Dene! hangi yayınevi tarafından basıldı, Olmazsa Yeniden Dene! kitabının türü nedir, Olmazsa Yeniden Dene! kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU