-->

Orman Kanunu & Lalınköyü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Orman Kanunu & Lalınköyü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Orman Kanunu & Lalınköyü kitabını inceleyeceğiz. Fevzi Ekinci tarafından yazılan Orman Kanunu & Lalınköyü kitabı 2015-11-20 tarihinde yayınlanmıştır. 240 sayfa olarak yayınlanan Orman Kanunu & Lalınköyü kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup İŞTİRAK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Orman Kanunu & Lalınköyü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fevzi Ekinci tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Orman Kanunu & Lalınköyü Kitabı Tanıtım Bülteni

Fevzi Ekinci tarafından kaleme alınmış Orman Kanunu & Lalınköyü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Neden bu kitabı yazmaya karar verdim? Ben çocukken, yaşadıklarımı çok iyi hatırlamasam da; yaşananları bazen gözümün önünden kopuk bir film gibi yer, yer geçiyor ve hatırlıyorum. Ben 12 yaşımdayken babamın bana verdiği öğüt; "bundan böyle her yeni yıla girdiğimizde, bir önceki yılın anılarını yaz ve sakla" olmuştu. "Bunu her yıl yaz ve topla bir gün lazım olur" demişti ve ben de bu öğüte uygun olarak onu yaptım. Bir rivayete göre, köy bekçisinin dokuzlu tüfeğiyle evi kurşunladıklarında, öyle bir gecede yedi çocuğun en büyüğü olarak ben15 yaşındaydım. Evin cehennem ateşinin içine düştüğünü gördüm; o geceyi sesiz şekilde ve ağlamadan yaşadım. Hepimiz çok çaresiz ve korku içindeydik gecenin zifiri karanlığında. Yataktan kimse başını çıkarmasın denilmişti bize. Evi barut kokusu sardığı gibi, yorganların üstü de toz ve toprak içindeydi. En kötüsü babam çok biçare içinde olduğunu, karanlıkta hissetmiştim. Odanın karanlığında kendini dışarıya atacaktı; ama annemin yalvarmasıyla yataktan çıkamadığı gibi, lambayı yakma cesaretini de bulamadı. Annemin ve kardeşlerimin ağlama sesleri yıllar geçmesine rağmen, ağlama sesleri halen kulaklarımda. Evde kardeşlerimin en büyüğü bendim. İşte o büyüklüğümle, o gece karar verdim. Bu bir hikâye de olsa yazacağıma kendi kendime söz verdim. Elinizdeki kitap böyle ortaya çıktı. Kitapla birlikte hikaye de artık okurun huzurunda.....


Orman Kanunu & Lalınköyü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Orman Kanunu & Lalınköyü


Orman Kanunu & Lalınköyü Kitabı İndirme Linkleri


Orman Kanunu & Lalınköyü Pdf İndirme Linkleri

Orman Kanunu & Lalınköyü Yandex Disk Pdf İndir

Orman Kanunu & Lalınköyü Google Drive Pdf İndir


Orman Kanunu & Lalınköyü Epub İndirme Linkleri

Orman Kanunu & Lalınköyü Yandex Disk Ebup İndir

Orman Kanunu & Lalınköyü Google Drive Epub İndir


Orman Kanunu & Lalınköyü Mobi İndirme Linkleri


Orman Kanunu & Lalınköyü Yandex Disk Mobi İndir

Orman Kanunu & Lalınköyü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Orman Kanunu & Lalınköyü Etiketleri

Orman Kanunu & Lalınköyü kitabı hakkında genel bilgiler, Orman Kanunu & Lalınköyü kitabının yazarı kimdir, Orman Kanunu & Lalınköyü kitabının özeti, Orman Kanunu & Lalınköyü pdf indirme linki, Orman Kanunu & Lalınköyü epub indirme linki, Orman Kanunu & Lalınköyü mobi indirme linki, Orman Kanunu & Lalınköyü kitabını indir, Orman Kanunu & Lalınköyü kitabı tanıtım bülteni, Orman Kanunu & Lalınköyü arka kapak yazısı, Orman Kanunu & Lalınköyü kitabı kaç sayfa, Orman Kanunu & Lalınköyü hangi yayınevi tarafından basıldı, Orman Kanunu & Lalınköyü kitabının türü nedir, Orman Kanunu & Lalınköyü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU