-->

Önce Ben Öleceğim Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Önce Ben Öleceğim Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Önce Ben Öleceğim kitabını inceleyeceğiz. Furuğ Ferruhzad tarafından yazılan Önce Ben Öleceğim kitabı 2019-03-22 tarihinde yayınlanmıştır. Önce Ben Öleceğim kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup TOTEM YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Önce Ben Öleceğim hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Furuğ Ferruhzad tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Önce Ben Öleceğim Kitabı Tanıtım Bülteni

Furuğ Ferruhzad tarafından kaleme alınmış Önce Ben Öleceğim kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Şimdi kışın ortasıdır ve benim hâlâ sobam yok. Param da yok. Buna rağmen hep seni düşünüyorum. Elimde olsa senden esirgemem… Evlenmek çocuk oyunu değil, düğün töreni ve adının güzelliği insanı aldatmamalı. Bir kız gelip insanın yaşamına ortak oluyorsa, o insandan onu destekleyip idare etme gücünün olmasını bekler. Kendinde ne zaman böyle bir güç görürsen evlen." Furuğ Ferruhzad kısacık yaşamına çok şey sığdırmıştır. Türkiyeli okurlar onu daha çok şiirleriyle tanımaktadır. Ancak onlar, Önce Ben Öleceğim'de Furuğ'un öykülerini, mektuplarını, yazılarını, kendisiyle yapılan söyleşileri ve sinemacılığının yanı sıra, yaşamı ve aşkları ile ilgili detayları da öğreneceklerdir. Bu kitapta yer alan detaylar, notlar, bilgiler o yazıların yayınlandığı yıllara ait orijinal nüshalarından çevrilerek aktarılmıştır. Haşim Hüsrevşahi, yıllardır titizce ve büyük bir tutkuyla Furuğ çalışmakta ve Türkiyeli okurların dağarcığına bu anlamda ciddi katkılar sunmaktadır. Bu derleme ve çeviri kitapla Furuğ'un dünyasına bir parça daha yakınlaşıyoruz Totem Yayınları olarak bu çabalara ortak olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.


Önce Ben Öleceğim Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Önce Ben Öleceğim


Önce Ben Öleceğim Kitabı İndirme Linkleri


Önce Ben Öleceğim Pdf İndirme Linkleri

Önce Ben Öleceğim Yandex Disk Pdf İndir

Önce Ben Öleceğim Google Drive Pdf İndir


Önce Ben Öleceğim Epub İndirme Linkleri

Önce Ben Öleceğim Yandex Disk Ebup İndir

Önce Ben Öleceğim Google Drive Epub İndir


Önce Ben Öleceğim Mobi İndirme Linkleri


Önce Ben Öleceğim Yandex Disk Mobi İndir

Önce Ben Öleceğim Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Önce Ben Öleceğim Etiketleri

Önce Ben Öleceğim kitabı hakkında genel bilgiler, Önce Ben Öleceğim kitabının yazarı kimdir, Önce Ben Öleceğim kitabının özeti, Önce Ben Öleceğim pdf indirme linki, Önce Ben Öleceğim epub indirme linki, Önce Ben Öleceğim mobi indirme linki, Önce Ben Öleceğim kitabını indir, Önce Ben Öleceğim kitabı tanıtım bülteni, Önce Ben Öleceğim arka kapak yazısı, Önce Ben Öleceğim kitabı kaç sayfa, Önce Ben Öleceğim hangi yayınevi tarafından basıldı, Önce Ben Öleceğim kitabının türü nedir, Önce Ben Öleceğim kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU