-->

Tırmık'a Tırmık Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Tırmık'a Tırmık Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Tırmık'a Tırmık kitabını inceleyeceğiz. Aydın Engin tarafından yazılan Tırmık'a Tırmık kitabı 2002-02-15 tarihinde yayınlanmıştır. Tırmık'a Tırmık kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Tırmık'a Tırmık hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Aydın Engin tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Tırmık'a Tırmık Kitabı Tanıtım Bülteni

Aydın Engin tarafından kaleme alınmış Tırmık'a Tırmık kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Türkiye'de herr 'köşe'nin bir adı olması gerekiyor. Ben Tırmık koydum. Fena olmadı. Gerçi arada bir 'Tenekeci' ya da 'Turşucu' filan der gibi 'Tırmıkçı' diye de çağrıldığım oluyor ama gene de yazdıklarıma uyuyor gibi geliyor bana... Bir kere kediyi çağrıştırıyor. Ama yumuşacık, bakımlı ve uslu bir ev kedisini değil; çöplüğe de, saray mutfağına da dalarken gözünü kırpmayan, arsız ve kopuk bir sokak kedisini. Yüzü gözü öteki sokak kedilerinden yaralı bereli...." Böyle diyor Aydın Engin, gazetesindeki Tırmık adlı köşesinde büyük keyifle okunan köşe yazılarını tırmıklamaya başlarken. Tırmık'a Tırmık adlı bu kitabında bu kez kendi yazdıklarını eliştiriyor, sözün kısacı bu kez kendine, kendi Tırmık'larına Tırmık atıyor.


Tırmık'a Tırmık Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Tırmık'a Tırmık


Tırmık'a Tırmık Kitabı İndirme Linkleri


Tırmık'a Tırmık Pdf İndirme Linkleri

Tırmık'a Tırmık Yandex Disk Pdf İndir

Tırmık'a Tırmık Google Drive Pdf İndir


Tırmık'a Tırmık Epub İndirme Linkleri

Tırmık'a Tırmık Yandex Disk Ebup İndir

Tırmık'a Tırmık Google Drive Epub İndir


Tırmık'a Tırmık Mobi İndirme Linkleri


Tırmık'a Tırmık Yandex Disk Mobi İndir

Tırmık'a Tırmık Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Tırmık'a Tırmık Etiketleri

Tırmık'a Tırmık kitabı hakkında genel bilgiler, Tırmık'a Tırmık kitabının yazarı kimdir, Tırmık'a Tırmık kitabının özeti, Tırmık'a Tırmık pdf indirme linki, Tırmık'a Tırmık epub indirme linki, Tırmık'a Tırmık mobi indirme linki, Tırmık'a Tırmık kitabını indir, Tırmık'a Tırmık kitabı tanıtım bülteni, Tırmık'a Tırmık arka kapak yazısı, Tırmık'a Tırmık kitabı kaç sayfa, Tırmık'a Tırmık hangi yayınevi tarafından basıldı, Tırmık'a Tırmık kitabının türü nedir, Tırmık'a Tırmık kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU