-->

Vesvese Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Vesvese Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Vesvese kitabını inceleyeceğiz. Şafak Güçlü tarafından yazılan Vesvese kitabı 2018-05-17 tarihinde yayınlanmıştır. Vesvese kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup HİÇ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Vesvese hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Şafak Güçlü tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Vesvese Kitabı Tanıtım Bülteni

Şafak Güçlü tarafından kaleme alınmış Vesvese kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ya, şeytan size düşündüğünüzden yakınsa? Çok daha yakında! Kanınızda..! Andolsun! Onların önlerinden, arkalarından, sağlarından, sollarından sokulacağım ve VESVESE vereceğim ve sen, onların çoklarını şükredenlerden bulmayacaksın!   Araf Suresi 17. Ayet   Büyü filmi ve Siccin Amel Defteri romanının yazarı Şafak Güçlü'den Türk korku edebiyatında bir ilk daha! Amerika'dan Kudüs'e, oradan da İstanbul'a uzanan korku dolu bir serüvende şeytan; üç büyük dinin, tarihin, bilimin ve komplo teorilerinin gerçekle harmanlandığı bir korku romanında ilk kez var oluyor…


Vesvese Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Vesvese


Vesvese Kitabı İndirme Linkleri


Vesvese Pdf İndirme Linkleri

Vesvese Yandex Disk Pdf İndir

Vesvese Google Drive Pdf İndir


Vesvese Epub İndirme Linkleri

Vesvese Yandex Disk Ebup İndir

Vesvese Google Drive Epub İndir


Vesvese Mobi İndirme Linkleri


Vesvese Yandex Disk Mobi İndir

Vesvese Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Vesvese Etiketleri

Vesvese kitabı hakkında genel bilgiler, Vesvese kitabının yazarı kimdir, Vesvese kitabının özeti, Vesvese pdf indirme linki, Vesvese epub indirme linki, Vesvese mobi indirme linki, Vesvese kitabını indir, Vesvese kitabı tanıtım bülteni, Vesvese arka kapak yazısı, Vesvese kitabı kaç sayfa, Vesvese hangi yayınevi tarafından basıldı, Vesvese kitabının türü nedir, Vesvese kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU