-->

Gerçekten İstiyor musun? Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gerçekten İstiyor musun? kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gerçekten İstiyor musun? kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gerçekten İstiyor musun? kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Rüzgârın yönünü değiştiremezsin ama yelkenini hedefine doğru çevirebilirsin... XSENTIUS Bir işin olsun istiyorsun. Bir eşin olsun istiyorsun. Çocuğun olsun istiyorsun. Evin, araban olsun istiyorsun. Dileklerin gerçek olsun istiyorsun. Tabii ki mutlu olmak istiyorsun. Peki, bütün bu isteklerinin gerçekleşmesi için neler yapıyorsun? Mutsuzluğunu, yoğunluğunu, çaresizliğini ve yalnızlığını bahane ederek bir köşede oturuyor, her birinin sana kendiliğinden gelmesini mi bekliyorsun? Gerçekleşmeyen isteklerin yüzünden kendini daha mutsuz ve daha ümitsiz mi hissediyorsun? Oysa isteklerin öyle büyük ve gerçekleşmesi zor şeyler değil üstelik... Madem öyle neden olmuyor diyorsun değil mi? Çünkü mühim olan ne istediğin değil, onu gerçekten isteyip istemediğin... Hayallerine, hayatında ne kadar yer açtığın ve bu uğurda ne emek gösterdiğin... Eğer gerçekten istiyorsan, her hayal hakikate dönüşür. Şimdi düşün bakalım: Gerçekten istiyor musun? Cevabın evet ise harekete geç. Yarın değil bugün. Sonra değil şimdi. Çünkü evren işbirliği yapmak için seni bekliyor. Hayallerine sesini duyur. Onları beklediğini bilsinler.   (Tanıtım Bülteninden)     Kitap Adı: Gerçekten İstiyor musun? Yazar: Anette Inselberg Yayınevi: Destek Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 488 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2021 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Türkçe Barkod: 9786254411205

***** Gerçekten İstiyor musun? kitabını için satın alma linkleri:
Gerçekten İstiyor musun? kitabını satın al

***** Gerçekten İstiyor musun? indirme linkleri:
Gerçekten İstiyor musun? kitabını PDF İndir
Gerçekten İstiyor musun? kitabını ePub İndir
Gerçekten İstiyor musun? kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gerçekten İstiyor musun? kitabını ele aldık. Gerçekten İstiyor musun? kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gerçekten İstiyor musun? kitabının yazarı, Gerçekten İstiyor musun? kitabının fiyatı ve Gerçekten İstiyor musun? yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gerçekten İstiyor musun? kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gerçekten İstiyor musun? kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gerçekten İstiyor musun? kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gerçekten İstiyor musun? kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU