-->

Jaguara Dokunmak Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Jaguara Dokunmak kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Jaguara Dokunmak kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Jaguara Dokunmak kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
40'TAN FAZLA DİLDE ULUSLARARASI ÇOKSATAN BİR EKONOMİK TETİKÇİNİN İTİRAFLARI'NIN YAZARINDAN  Amazon şamanlarıyla doymak bilmez tüketim baronları arasındaki vicdani uçurumdan sesleniyor: Modern zaman kâhini, ekonomik tetikçi John Perkins. “Bu muhteşem kitap, göz alıcı gezegenimizde insan olmaya dair yeni bir gerçeklik yaratmamız için ilham veriyor.” Deepak Chopra   Ekonomik tetikçiler (ET'ler) yerküre üzerindeki ülkeleri trilyonlarca dolar dolandıran yüksek ücretli profesyonellerdir. Dünya Bankası, ABD Uluslararası Kalkınma Ajansı ve diğer yabancı "yardım" kuruluşlarından büyük şirketlerin kasalarına ve gezegenimizin doğal kaynaklarını kontrol eden birkaç varlıklı ailenin ceplerine para aktarırlar. Kullandıkları araçlar arasında sahte finansal raporlar, hileli seçimler, darbeler, rüşvet, zorbalık ve cinayet bulunmaktadır. Nereden mi biliyorum? Ben de bir ET idim. Her şey Perkins’in Barış Gönüllüleri’ne katılmasıyla başladı. Gittiği ülkelerde yıllar boyunca yaptıklarının yıkıcı etkisini gördü. Yerli halkların yok oluşuna, köleleşmesine tanık oldu. Ve sonunda anladı, en azılı suçluların ortağıydı. Sonra bir gün, bir Amazon kabilesinde, jaguara dokundu.   Jaguara Dokunmak bir tetikçinin Ölüm Ekonomisi'yle savaşan bir kahramana dönüşmesini anlatıyor. Hayatlarımızı ve topraklarımızı yıkıcı sistem ve projelerden korumamızın ipuçlarını veriyor. John Perkins bu kez iyinin yanında, bize yeni hayatın haritasını açıyor. Şimdi elimizi taşın altına koyma zamanı!   Perkins son kitabı Jaguara Dokunmak ile okurları korkularıyla yüzleşme, sorumluluk alma ve gerekli değişimleri yapma konusunda yüreklendiriyor. Publishers Weekly    Zamanımızda tutulmuş en önemli kayıtlardan biri. Ruhunuza dokunacak, cesaretinizi artıracak, kalbinizi ısıtacak. Büyülü, isyankar ve gerçek. Perkins’ten bir başyapıt. Lynne Twist, Paranın Ruhu kitabının yazarı    Yıkıcı Ölüm Ekonomisi'ni sürdürülebilir bir Yaşam Ekonomisi'ne nasıl dönüştürebiliriz? Kendimizin en iyi versiyonu olmanın önünde ne engel var? John güçlü, zekice yanıtlar veriyor. Okuyun!” Marci Shimoff, 1 New York Times çoksatan yazarı    (Tanıtım Bülteninden)     Kitap Adı: Jaguara Dokunmak Yazar: John Perkins Çevirmen: Esra Even Yayınevi: April Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 296 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2021 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Türkçe Barkod: 9786050605679

***** Jaguara Dokunmak kitabını için satın alma linkleri:
Jaguara Dokunmak kitabını satın al

***** Jaguara Dokunmak indirme linkleri:
Jaguara Dokunmak kitabını PDF İndir
Jaguara Dokunmak kitabını ePub İndir
Jaguara Dokunmak kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Jaguara Dokunmak kitabını ele aldık. Jaguara Dokunmak kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Jaguara Dokunmak kitabının yazarı, Jaguara Dokunmak kitabının fiyatı ve Jaguara Dokunmak yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Jaguara Dokunmak kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Jaguara Dokunmak kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Jaguara Dokunmak kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Jaguara Dokunmak kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU