-->

Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Atilla Dorsay müziği de çok sevdi. Neredeyse sinema kadar... Hayatını şarkılarla iç içe yaşadı. Ve bir dönemde bir ikili kurarak şarkıcı olmayı bile denedi. Ama olmadı. "Kader ağlarını ördü" ve o sinema yazarı oldu. Ancak müzik tutkusu hiç sönmedi. Yıllar sonra yazdığı bu kitapta Dorsay hayatının çok önemli bir parçası olan müzikle ilişkili anılarınıanlatıyor. Ve bu aynı zamanda, hemen tüm 20. yüzyıl pop müziğini kapsayan bir tarihe dönüşüyor. Kişisel olmasına karşın herkesin kendi şarkılarından, seslerinden ve anılarından parçalar bulacağı bir pop müzik tarihi...Sayfa Sayısı: 464Baskı Yılı: 2003 Dili: Türkçe Yayınevi: Remzi Kitabevi   Kitap Adı: Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar Yazar: Atilla Dorsay Yayınevi: Remzi Kitabevi İlk Baskı Yılı: 2003 Dil: Türkçe Barkod: 9789751409089

***** Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabını için satın alma linkleri:
Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabını satın al

***** Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar indirme linkleri:
Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabını PDF İndir
Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabını ePub İndir
Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabını ele aldık. Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabının yazarı, Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabının fiyatı ve Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ne Şurup-Şeker Şarkılardı Onlar kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU