-->

Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sermayenin küreselleşmesi dünyanın geleceğini ne ölçüde değiştirecek veya küreselleşmenin yeni aktörleri kimler olacak? Yeni sermaye merkezlerinin ortaya çıkışı, yeni paylaşımlar nasıl gerçekleşecek veya küresel kapitalizmin alternatifi ne olacak? Arif Dirlik, küreselleşme literatürünün uluslararası saygınlıktaki yazar ve akademisyenlerinden biri. Soğuk Savaşın bitimiyle yaşanan dönüşümleri yorumladığı yazılarında postkolonyalizm, küreselleşme, ulusaşırıcılık, yer(li)ler ve modernitenin yeniden değerlendirilmesi gibi anahtar kavramlarla geçmişe ve geleceğe bakıyor. Sadece sosyalizmi değil moderniteyi de küçümseyen, gündem dışına çıkartan yargılara gerçekten sükûnetle yaklaşarak önerilerde bulunuyor. Tarihe başvururken, yeni olarak gösterilenin geçmişteki biçimini ve geçirdiği evrimi irdeliyor. Küreselleşme sadece kapitalist modernizasyonun yarattığı sorunların çözümüne neden olmadı, aynı zamanda, Soğuk Savaş'ın yerini çok sayıda bitimsiz sıcak savaşa bırakmasıyla, görünürde sürekli olan bir krize de yol açtı. Sosyalizmin geçen yüzyılda ortaya çıktığı haliyle bir alternatif olarak inandırıcılığını kaybetmesi de radikal bilinçte bir kriz yarattı. Buna rağmen, tanık olduğumuz şey, sosyalizmi çekici kılan toplumsal idealler ve pratiklerin ölümü değil, yeniden yapılanmasıdır. Kriz, Kimlik ve Siyaset, küreselleşmenin kirli geçmişini anlatan önemli bir düşünürle tanışmak için güzel bir fırsat.Sayfa Sayısı: 466Baskı Yılı: 2009 Dili: Türkçe Yayınevi: İletişim Yayıncılık   Kitap Adı: Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları Yazar: Arif Dirlik Yayınevi: İletişim Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2009 Dil: Türkçe Barkod: 9789750507175

***** Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabını için satın alma linkleri:
Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabını satın al

***** Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları indirme linkleri:
Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabını PDF İndir
Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabını ePub İndir
Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabını ele aldık. Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabının yazarı, Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabının fiyatı ve Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kriz, Kimlik ve Siyaset Küreselleşme Yazıları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU