-->

Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Birinci Dünya Savaşı’ndan sonra vatanının dört bir yanı İtilaf Devletleri ve Yunanlılar tarafından işgal edilmeye başlanan Türk ulusu, kendi bağımsızlığını kurtaracak güç ve inanca sahip olup önderleri de bunu sağlayacak deha ve kudreti taşımaktadıydı. Mustafa Kemal Paşa ulusal direnişi ve savaşı yurt sathında başlatmak için Anadolu’da şartların olgunlaşmasını beklemiş ve çalışmalarını bu doğrultuda yapmıştır.   Millî Mücadele; Mustafa Kemal Paşa’nın, Mondros Mütarekesi ile lağvedilen Yıldırım Orduları Grup Komutanlığı’ndan ayrılarak geldiği İstanbul’da bulunurken (13 Kasım 1918 -16 Mayıs 1919); örgütlenmeyi başlatması, istihbarat ağını kurması ve Türk Milliyetçisi komutanların Anadolu’da bulunan askeri birliklere atamalarının yapılması ile başlamış, 9’uncu Ordu Müfettişi olarak 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkmasıyla ivmelenmiş, Amasya Genelgesi ve sonrasında iç ve dış güçlerin engellemelerine karşın yapılan Erzurum ve Sivas Kongreleri ile olgunlaşmış, Ankara’da TBMM’nin açılmasıyla zirveye çıkmıştır. Millî Mücadele; Türk Ordusu’nun İnönü, Sakarya, Afyon ve Dumlupınar’da bağımsızlık yolunda verdiği şanlı ve onurlu savaşlarla 9 Eylül 1922 tarihinde amacına ulaşmıştır.   Bu kitapta Millî Mücadele döneminin tarihe geçmiş önemli safhalarının yanı sıra Bağımsızlık Savaşı’nın saflarında yer almış, çok önemli istihbarat vazifeleri yapmış ve kendini milli kuvvetlere bütün varlığıyla bağlamış bulunan isimsiz kahramanları da okuyacaksınız.     HÜSEYİN ALPASLAN TARİHÇİ-YAZAR    

***** Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabını için satın alma linkleri:
Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabını satın al

***** Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar indirme linkleri:
Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabını PDF İndir
Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabını ePub İndir
Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabını ele aldık. Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabının yazarı, Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabının fiyatı ve Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Millİ Mücadele Döneminin Mihenk Taşları & Başlangıcından Cumhuriyetin İlanına Kadar kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU