-->

On Kişiydiler (On Küçük Zenci) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Yıl 1939. Avrupa savaşın eşiğindedir. Her biri ürkütücü sırlar taşıyan on kişi, Devon kıyısında bulunan Asker Adası’ndaki ıssız bir malikâneye davet edilirler. Ancak malikâneye giden grubu bir sürpriz beklemektedir, zira ev sahibi Bay ve Bayan Owen ortalarda yoktur. Geçmişlerindeki karanlık sırlardan başka hiçbir şeyleri olmayan bu insanlar adada mahsur kalmışlardır. Konuklar bir süre sonra gizledikleri sırları birbirlerine anlatmaya ve teker teker ölmeye başlarlar.

***** On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabını için satın alma linkleri:
On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabını satın al

***** On Kişiydiler (On Küçük Zenci) indirme linkleri:
On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabını PDF İndir
On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabını ePub İndir
On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabını ele aldık. On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabının yazarı, On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabının fiyatı ve On Kişiydiler (On Küçük Zenci) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. On Kişiydiler (On Küçük Zenci) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU