-->

Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Otostopçunun Galaksi Rehberi İngiliz yazar Douglas Adams’ın müthiş bir hayal gücü ile kurguladığı “Otostopçunun Galaksi Rehberi”, tüm serileri ile birlikte okuyuculara sunuluyor. Absürd komedinin en güzel örneğinin sergilendiği eser, yer yer güldürürken yer yer okuyucuyu derin düşüncelere daldırmayı da ihmal etmiyor. Hayal gücünün sınırlarının zorlandığı bu eser, diğer taraftan bilim kurgu türünde bir başyapıt olmayı da hak eden cinsten. Bir çırpıda okuyup, çocuklarınıza miras olarak bırakabileceğiniz bu 5 ciltlik eser ile galaksiyi keşfe çıkmaya hazır olun! O Perşembe Sabahı Kimse Bunların Olacağını Bilemezdi… Bir gezegen düşünün. Üzerinde yaşayanların tümüyle mutsuz olduğu… Mutluluklarını ise küçük, yeşil kağıt parçacıklarına borçlu olan… Size de bir yerlerden tanıdık geldi mi? Bu olsa olsa ancak üzerinde yaşadığımız Dünya olabilir. İşte Dünya’da yaşanan sıradan bir Perşembe sabahına gidelim şimdi. Kitabın baş kahramanı Arthur’la burada tanışıyoruz. Arthur, bu Perşembe sabahında belediyenin kestirme yol için kendisine haber vermeden evinin yıkılacağı haberini alır. Bunu duyan Arthur durur mu? Koşarak aşağı iner ve yetkilileri evini yıkmamaları için ikna çabalarına başlar. Öyle ki evini yıkacak olan iş makinesinin önüne bile yatar. Ancak ne yapsa ikna edemez. Derken, Arthur’un en yakın arkadaşı Ford gelir. Arthur’a Dünya üzeri güçlerin uzayda kestirme yol açmak için Dünya’yı yok edeceği bilgisini verir. Burada anlaşılacaktır ki Ford aslında bir dünyalı değildir, başka bir gezegenden gelmiş ve Dünya’ya hapsolmuştur. Buradan itibaren artık işler değişmeye başlar ve bu iki kafadar, kendilerini Dünya’nın yok oluşundan kurtaracak uzay gemisine doğru yola çıkar. Otostopla tamamladıkları bu yolculuk sonucunda o güne dek görmedikleri kadar güzel bir uzay gemisiyle karşılaşırlar. Hayatları kısmen kurtulmuştur. Ta ki mürettebat tarafından fark edilene dek… Bir dizi serüvenin yaşanacağı galaksi evreninde Arthur’a eşlik eden yalnızca Ford olmayacaktır. Galaktik İmparatorluk Hükümeti’nin Başkanı Zaphod Beeblebrox, paranoyak, zeki ve depresif robot Marvin ile yıllar öncesinden gelen güzel bir kızı da görürüz. Ve bir de Arthur’un havlusu… Havlu, galaksi evreninde dolaşırken oldukça önemlidir. Bunları Biliyor muydunuz? Douglas Adams, bu eseri ilk olarak BBC radyosunda yayınlanmak üzere 5 perdelik bir oyun olarak tasarlanmıştır. 1979 yılında ise 5 ciltlik bir kitap olarak basıma alınmıştır. Eserin ilk cildi 2005 yılında, aynı ad ile beyaz perdeye uyarlanmıştır. En Sevilen Kitaplara Hemen Şimdi Sahip Ol! Douglas Adams’ın bu unutulmaz eserine sahip olmak, yalnızca bir tık uzağınızda! Kült niteliği taşıyan bu eser için siz de kitaplığınızda yer açın.     Kitap Adı: Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada Yazar: Douglas Adams Editör: Seda Ç. Şan Kapak Tasarımı: Füsun Turcan Elmasoğlu Yayınevi: Alfa Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 868 Ebat: 14 x 21,5 İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Türkçe Medya Cinsi: Ciltli Barkod: 9786051715193

***** Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabını için satın alma linkleri:
Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabını satın al

***** Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada indirme linkleri:
Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabını PDF İndir
Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabını ePub İndir
Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabını ele aldık. Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabının yazarı, Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabının fiyatı ve Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Otostopçunun Galaksi Rehberi-5 Kitap Bir Arada kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU